Частину колишнього монастиря Домініканців у Чорткові віддадуть в оренду

Регіональне відділення фонду державного майна України по Тернопільській області до Переліку потенційних об’єктів оренди  внесло новий об’єкт: частину колишнього монастиря   Домініканців у Чорткові.

Цей об’єкт (у минулому –  виробничий корпус, який у процесі приватизації не увійшов до статутного капіталу ВАТ „Чортківська швейна фабрика”, але залишився на балансі товариства ) – двоповерхова будівля загальною площею близько  1782 кв.м.

У складі об’єкту: напівпідвал площею 300 кв.м.; приміщення першого поверху площею 763 кв.м ;  приміщення другого поверху площею  718 кв.м.

Будівля виробничого корпусу – це частина колишнього монастиря   Домініканців (охоронний номер 1766М), знаходиться на вул. Шевченка, 4 у м. Чорткові.

Об’єкт може бути передано в оренду з метою здійснення підприємницької та іншої діяльності строком на 1 рік, з можливістю продовження строку дії договору оренди при  належному виконанні орендарем умов визначених договором оренди відповідно до умов чинного законодавства.

Для об’єктів, які мають історичну  цінність, передбачено також  укладення майбутнім орендарем відповідного охоронного договору та висновку з органом культурної спадщини.

Додаткову інформацію  можна отримати в РВ ФДМУ по Тернопільській області (м.Тернопіль, вул. Танцорова, 11, тел.(0352) 52-36-38) або у балансоутримувача ВАТ „Чортківська швейна фабрика” (м. Чортків, вул. Шевченка, 4.), повыдомили у прес-службі РВ ФДМУ по Тернопільській області.

 

Коментарі вимкнені.