Чи готові ми до євроінтеграції – знають тернопільські політики

26 грудня  2011 року  о 13.00 год. у приміщенні Тернопільського прес-клубу, що на бульварі Шевченка, 23 (вхід з двору вул. О. Кульчицької) відбудеться чергове  засідання Тернопільського прес-клубу  на тему « Результати саміту Україна – ЄС: висновки і перспективи».

 На засіданні будуть обговрювати чи зрозуміли європейці, що ми зовсім не готові до євроінтеграції, чи лише справи Тимошенко та Луценка стали серйозним гальмом на нашому шляху до Євросоюзу, Європа чітко показала свою позицію-чи зробить висновки українська влада та чи Альтернативою Євросоюзу може стати Євразійський Союз?

Гості прес-клубу будуть політолог, доцент кафедри філософії та політології ТНЕУ Ігор Дмитрів,  голова виконкому, заступник голови  Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР» Наталія Михно,  голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Україна майбутнього» Ігор Яворський, депутат міської ради  ВО «Свобода» Михайло Головко, депутат міської ради, голова обласної організації партії «Громадянська  позиція» Петро Ландяк та представник політичної партії «Фронт Змін».


 

Коментарі вимкнені.