Чим здивує тернополян джазовий фестиваль Jazz Bezz

9-11 грудня у Тернополі відбуватиметься одинадцятий міжнародний джазовий фестиваль Jazz Bezz. Цьогоріч завдяки появі нового спонсора у нашому місті він називатиметься по-іншому – «Jazz Bezz разом з «Атріумом».

На фестиваль приїдуть музиканти не тільки з України, а й з Австрії, Канади, Грузії. Будуть гості і з інших держав. Імена усіх запрошених поки що не розголошують, щоб зберегти інтригу.

Директор фесту Олег Макогін зазначив, що уперше до нас приїдуть гості з Америки — лауреат і номінанти музичної премії Grammy.

Тернопільська міська рада як один із організаторів фесту виділила на його проведення 25 тисяч гривень.

— Цей фестиваль користується популярністю. Ми збільшили його фінансування у два рази, – розповів мер Сергій Надал.

Тернополяни зможуть  потрапити на джазовий фестиваль за 40-60 гривень, залежно від місця. Ціни залишаються такими ж, як і минулого року. Білети за трохи вищою ціною — 60-80 гривень продаватимуть лише на виступ музикантів зі США.

– Суми гонорарів музикантам зросли у 2-3 рази. Але завдяки партнерам фестивалю вдається втримати ціни на квитки, – повідомив прес-секретар фестивалю Григорій Бурбеза.

Як наголошують організатори, вартість вхідних квитків у нашому місті буде найнижчою з-поміж усіх 12 міст-учасників фесту України і Польщі.

Тернополяни також зможуть зекономити на квитках. Спеціально розроблені абонементи на концерти. Їхня вартість на три дні складає 120, 140 і 160 гривень.

Оксана Вальчук

Коментарі вимкнені.