Чиновник Тернопільської ОДА отримав 500 доларів хабара.

Слідчий прокуратури Тернопільської області порушив кримінальну справу стосовно заступника начальника одного з управлінь ОДА за фактом вимагання та отримання ним хабара за ч.2 ст.368 КК України.
Дослідчою перевіркою, проведеною разом з УДСБЕЗ УМВС України в області встановлено, що чиновник вимагав у тернополянки хабар в сумі 1000 доларів США за сприяння у виготовленні документів у господарській діяльності в медичній галузі. Жінка неодноразово зверталася до посадовця про видачу довідки для виготовлення ліцензії по сестринській справі. Медик збиралась надавати клієнтам послуги з масажу.
За видачу довідки та сприяння у виготовленні ліцензії держслужбовець «попросив» у тернополянки 1000 доларів США, з яких 500 жінка мала б передати після отримання довідки, а решту суми – після отримання ліцензії.
Близько 14 години 25 березня 2011 року жителька обласного центру у службовому кабінеті чиновника в приміщенні ОДА передала чиновнику 500 доларів США в якості хабара. Того ж дня порушено кримінальну справу.

Прес-секретар прокурора області
Леся Долішна

-1 thoughts on “Чиновник Тернопільської ОДА отримав 500 доларів хабара.

  • 23:26 | 26.03.2011 о 23:26
    Permalink

    Меньше то всё равно не стали брать А вот если бывшим чиновникам самого высокого ранга ментам прокурорам и др.силовикам добавляли срок за то что они те, кто должен бороться со взятками то был бы толк.А то до маразма доходит- Президент предлагает штрафовать!!!!УЖАС!!! за взятки.Тех кто борется со взяточниками? Кстати по нынешнему времени взятку надо ещё и уметь дать . На сайте/// posovesti. добавить c o m. u a// в разделе статьи – предпринимателям”Взятку надо уметь давать” почитай это целое искусство как чиновнику “за..рулить “взятку

Коментарі вимкнені.