Чижмарь не хоче жити в будинку, де на нього напали

Заступник губернатора Київської області Юрій Чижмарь йде на поправку. Лікарі перевели його на денний стаціонар, і ці вихідні чиновник провів вдома. У Опіковий центр Юрій Васильович приїжджає лише на процедури, а по п’ятницях у нього прийоми в офтальмолога.

– Почуваю себе чудово. Вже й на роботу хочеться, правда, лікарі рекомендують місяць-півтора полікуватися – це пов’язано із зовнішністю, – розповів «КП» Юрій Чижмарь. – Минулого тижня мені пересадили шкіру з лівої руки на шию, яка найбільше постраждала. Але більше операцій не передбачається.

Настрій в Чижмаря бадьорий. Пластичні хірурги кажуть, що рани на обличчі затягуються так, що навіть шрамів не залишиться. Зір не постраждав – очі захистили окуляри. Але пов’язка з голови і шиї ще не зняті. Також чиновник зараз намагається не розгинати ліву руку, з якої взяли шматочок шкіри для пересадки. Незабаром Юрій Васильович поїде до санаторію – приймати радонові ванни, а після повернення змінить місце проживання.

– Я нічого не боюся, і охорону заводити не збираюся. Але важко щодня проходити повз місця, де на тебе вилили соляну кислоту, – зізнався «Юрій Чижмарь. – Напевно, цю квартиру здам, а собі орендую іншу.

Нагадаємо, що на заступника голови губернатора напали ввечері 17 лютого. Неподалік від будинку йому в обличчя хлюпнули соляною кислотою. Вже в лікарні Чижмарю поставили діагноз «опік 2-3-го ступеня з можливою втратою зору». Міліція розкрила злочин за п’ять днів. За версією слідства, чиновника з ревнощів замовив капітан міліції Назар Фесун, від якого до Чижмарю пішла його дівчина Олександра. Виконавцем злочину став  Дмитро Котов. Зараз обидва затримані і в усьому зізналися. Але потерпілий чиновник версію про любовний трикутник геть заперечує.

– Ніколи в любовних сварках чоловік не замовляє чоловіка, – переконаний Чижмарь. – Я не заперечую, що з Олександрою у мене були стосунки. Ми з нею давно дружимо, але про Фесун я не чув до того, як потрапив до лікарні.

На думку заступник голови губернатора, його могли замовити люди з Тернопільської області, де він був кілька років губернатором і конфліктував з місцевими правоохоронцями. До речі, за чутками, з Олександрою Чижмарь після того, що сталося більше не спілкується.

Коментарі вимкнені.