Делегаціям із міст-побратимів накуплять подарунків на 83 тисячі

Понад 200 подарункових наборів планує придбати міська рада для гостей, які приїдуть у Тернопіль  на святкування Дня міста. Вони складатимуться із презентаційних матеріалів, які демонструватимуть живописність та інвестиційний потенціал міста. На подарунки з міської казни виділено 83 тис. грн, – пише газета “Номер Один”.

– У рамках святкування Дня міста у Тернополі відбудеться ряд заходів, які відвідає велика кількість делегацій з міст-побратимів, – зазначив начальник управління стратегічного розвитку міста Михайло Окаринський. – У зв’язку з проведенням чемпіонату з водно-моторного спорту у Тернопіль приїдуть представники різних країн. Виникає необхідність придбати презентаційні матеріали, які міститимуть інформацію про Тернопіль українською та англійською мовами, а також сувеніри на згадку про наше місто.

Подарункові набори поділятимуться на кілька видів. Наприклад, перші особи міст-побратимів отримають найцінніші та найдорожчі подарунки. Вони міститимуть такий елемент, як вишиті рушники чи серветки, вартістю у 300-400 грн. Журналістам всеукраїнських ЗМІ вручать сувенірну продукцію. Також у подарункові набори планують включити книги та диск з піснями про Тернопіль.

 

Коментарі вимкнені.