Депутат-свободівець брав хабарі за місця на цвинтарі

Фото zik.ua

Директор луцького похоронного бюро, депутат Луцької облради від “Свободи” Олександр Вікторов, який був оголошений у розшук, здався обласній прокуратурі. Про це пише “Сегодня”.

Як повідомляється, депутат зник після упіймання на хабарі наприкінці вересня, проти нього порушили справу.

За словами правоохоронців, директор поховального бюро брав по 10 тисяч гривень за “престижні” місця для поховання на центральній алеї міського цвинтаря.

Справу заведуть і на Вікторова, і на майстра, який теж нібито отримав гроші за це.

Оперативники розповіли газеті: “Хабар Вікторов вимагав за гарні “вакантні” місця для вічного спокою. Спочатку викопувалася яма, яку залишали порожньою. Робітники імітували в ній поховання: клали старі вінки, квіти. А пізніше, коли з’являлися клієнти, готові заплатити окрему винагороду, на ці місця ховали людей, за яких було “сплачено”.

У міліції зазначають, що піймали Вікторова на гарячому, але в той же день випустили з-під варти. Як потім пояснювали, справу на депутата облради міг завести тільки прокурор області, а він у той день був у від’їзді. Після цього директор поховального бюро був “у бігах” майже два тижні.

Сам Вікторов, за словами його батька, написав заяву про складання повноважень депутата.

“Він не хоче, щоб через цей скандал постраждав імідж партії”, – сказав виданню Олександр Вікторов-старший.

У “Свободі” вважають, що справа сфабрикована, а їхньому однопартійцю мстяться як депутатові-опозиціонеру.

-1 thoughts on “Депутат-свободівець брав хабарі за місця на цвинтарі

  • 17:26 | 13.10.2011 о 17:26
    Permalink

    ЯК може бути справа СФАБРИКОВАНА????

  • 12:19 | 14.10.2011 о 12:19
    Permalink

    А що Ви дивуєтись, зараз усі беруть хабарі і брали як раніше, незалежно від партії. І будуть брати , бо Вони голодні,голі та босі. Щоб їм…….

  • 12:23 | 14.10.2011 о 12:23
    Permalink

    Львів. 14 жовтня. УНІАН. У Львівській області працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили міського голову одного з міст Самбірського району за хабарництво.

    Про це УНІАН повідомили в Управлінні зв’язків із громадськістю МВС України.

    Встановлено, що мер вимагав та отримав 400 євро хабара від приватного підприємця за сприяння їй в отриманні дозвільних документів на право здійснення підприємницької діяльності.

    Органи прокуратури порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.

Коментарі вимкнені.