Десятикласник вилами убив маленьке чупакабреня

Під Житомиром десятикласник з вилами виступив проти дитинчати чупакабри. І переміг. Ветеринари забрали убиту тварину на експертизу. Тим часом селом ширяться чутки, що десь є і доросла чупакабра. Люди побоюються її помсти, – повідомляє ТСН.

Чутки про те, що у селі Троковичі завелася чупакабра ходять уже з півроку. Працівниця місцевої школи каже, невідомого звіра на власні очі бачив її син: “Воно таке як теля високе, лапки перші менші і хвіст тако трубою і вушки такі от, якесь таке воно ну, таке невідане”.

Ще один чоловік каже, що днями звір, розміром із собаку, бігав по даху хліва: “Ноги передні маленькі, а задні довгі, і хвіст такий грубий і на конці бараболька така, схоже це на чупакабру”.

Тим часом у господарствах почали зникати кролі та кури. Десятикласник Петро Сич почув дивний шум у хліві – щось шипіло і кричало. Коли забіг – побачив невідому звірину, яка сичала на курей, і заколов її вилами.

Тим часом звістка про убите дитинча чупакабри облетіла усе село. Люди вірять – десь поряд живе і доросла тварина. І навіть припускають – за дитину вона ще помститься.

Новини по темі:

На Тернопільщині знову об’явилась чупакабра

Жителі Ангелівки позбулися «чупакабри», яка тероризувала село

Коментарі вимкнені.