Дітки змагались – хто краще робить зарядку

Завершились змагання серед учнів 4-х класів нас призи Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” „Перші кроки”. Діти змагались у шести естафетах та виконанні комплексу вправ ранкової зарядки.

До фіналу потрапили школи № 24,7,3,5,14,28,19, загальноосвітня школа І ступеня повного  дня з поглибленим вивченням іноземних мов. У останньому  етапі  змагань  також взяли участь ЗОШ  №20,  та друга команда ЗОШ  №3.

Спочатку діти  виконували комплекс  вправ ранкової гігієнічної зарядки, де оцінювалась синхронність та чіткість виконання вправ, а потім розпочались справжні спортивні баталії. У кожній естафеті хлопці та дівчата змагались з повною віддачею, адже вони захищали честь своєї рідної школи.

До самого вечора було гамірно  у залі третьої школи,  де вирували справжні спортивні пристрасті. А результати виявились такими: перше місце виборола вищезгадана Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, на другому місці Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №24, на третьому – Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №28.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями,  грамотами, відзнаками та призами від  спонсорів – зошитами та  соковмісним напоєм „Соковинка”. Спонсори завжди відгукуються на прохання „Спорту для всіх ” та ідуть на зустріч  дітям – це видавництво „Школярик” та ТОВ „ Форвард”

У змаганнях взяло участь понад  1000 учасників. Організували ці масові змагання для четверокласників міста – Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” та Управління освіти міської ради.

Коментарі вимкнені.