Діти до 10 років будуть мати свою соціальну мережу

Корпорація Walt Disney купила соціальну мережу Togetherville, призначену для дітей, молодших десяти років, повідомляє TechCrunch.

За даними техноблога, Togetherville побудована за принципом Facebook, однак дозволяє батькам контролювати облікові записи дітей і спілкуватися з батьками інших учасників Togetherville.

Заснував соціальну мережу Togetherville бізнесмен індійського походження Мендіп Сінгх Діллон. Як повідомляє видання Business Line, він не розкрив суму угоди з Disney, але назвав корпорацію одним із найкращих сімейних брендів на Землі.

Мережа Togetherville була запущена в минулому році. За словами Діллона, вона є безпечною для дітей способом навчання, ігор і спілкування зі своїми друзями за прикладом батьків, які користуються Facebook і іншими соціальними мережами.

У 2007 році Disney заплатила не менше 350 мільйонів доларів за віртуальне співтовариство Club Penguin, розраховане на дітей 10-12 років. Основною ідеєю сайту є догляд дитини за своїм віртуальним пінгвіном.

Нагадаємо, раніше антивірусна компанія AVG провела дослідження, згідно з результатами якого 92% дітей, яким ще немає двох років, так чи інакше присутні в інтернеті.

Коментарі вимкнені.