Лариса Денисенко читатиме лекції для молодих письменників з Тернопілля на Закарпатті

15-16 жовтня у селі Осій, Іршавського р-ну пройде перша на Закарпатті літературна школа. На турбазі «Смерековий камінь» зберуться лектори, літератори та митці. Ідея цього заходу була частково запозичена від літклубу «Маруся», який провів з 1 по 6 липня тижневу літературну школу всеукраїнського масштабу, де молодих авторів навчали основам літературної майстерності.
Координатор літклубу «Маруся» запропонував активним учасникам зробити щось схоже на літню школу, але регіонального масштабу. І ось у Закарпатті стартує дводенний літературний табір.
Головною відмінністю між «літшколою» Марусі і заходом під назвою Закарпатська літературна школа «Печерний синтаксис» буде кінцева ціль, яку поставили за мету організатори проекту, а саме розробка концепції першої у краї електронної книги. Ця книга буде обговорюватись між учасниками літшколи та лекторами протягом двох днів під час навчання. Для повної реалізації медіапроекту на школу будуть запрошені також художник, дизайнер, верстальник і фотограф, які візьмуть участь у розробці зовнішнього вигляду книги. За місяць-два після завершення школи альманах повинен побачити світ.
Лекторами на Закарпатській літературній школі «Печерний синтаксис» будуть:

Лариса Денисенко

Завен Баблоян

Антон Санченко

Сергій Федака

Томаш Деяк
Навчання проходитиме у мальовничих Карпатах і буде супроводжуватись літвечорами та тренінгами.
Заявки про участь можна подавати до 7 жовтня. Основна вимога — володіння літературними навичками та відсутність опублікованих творів у вигляді окремих видань.
Заявки разом із власними літспробами надсилайте на мейл tomatyk@gmail.com
Контактна особа – Томаш Деяк, моб. 0665040069

Коментарі вимкнені.