Українські заробітчани молитимуться за родини та батьківщину

з 5 по 14 серпня відбудеться міжнародна проща родин емігрантів. Від Самбора до Зарваниці пройде близько 400 прочан. Маршрут ходи тягнеться через три області: Львівську, Івано-Франківську та Тернопільську.

Як розповів прес-секретар управління Тернопільсько-Зборівської єпархії отець Олег Харишин, українські заробітчани спеціально приїдуть з різних країн світу 4 серпня до Самбора, щоб звідти вирушити до Марійського духовного центру.

Отець Олег Харишин: «Ця проща визначна тим, що її ціллю є молитва за українську сім’ю, щоб вона воз’єдналася. І ми бачимо, що еміграція, ці терпіння, які зазнають наші люди, є відображенням того, що до наших людей, українців, неналежно ставляться, не поважають людину, як особу. І в даному випадку люди моляться також і за нашу державу, за нашу владу, щоб Господь дав нам добрих провідників, які могли би подбати про нашу державу, щоб люди в майбутньому вже не закордон мали потреби їхати».

Прочани пройдуть близько двохсот тридцяти кілометрів. Вони зупинятимуться у різних парафіях, де матимуть можливість слухати святу літургію та духовні науки священників. Відвідають паломники-емігранти і Тернопільсько-Зборівську єпархію. Олег Харишин зазначає, що ті люди, які хотіли б долучитися до цієї прощі, можуть знайти її маршрут на сайті Тернопільсько-Зборівської єпархії або дізнатися контакти організаторів, зателефонувавши в єпархіальне управління.

ІНТБ

 

-1 thoughts on “Українські заробітчани молитимуться за родини та батьківщину

  • 21:20 | 27.07.2011 о 21:20
    Permalink

    Я, буду духовно з ВАМИ ! Я теж заробітчанин.

Коментарі вимкнені.