Допоки пенсіонер перебував на лікуванні, його помешкання обікрали

До підгаєцьких міліціонерів із заявою про крадіжку звернувся пенсіонер. Чоловік повідомив, що невідомий, розбивши вікно, проник до його помешкання і викрав майже п’ять тисяч гривень.
Злодія шукати довго не довелося. Через декілька годин за підозрою у скоєнні злочину правоохоронці затримали 18-річно-го місцевого жителя. Парубійко, хоч і раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, але, як мовиться, був у полі зору міліціонерів, як дрібний хуліган. Цього разу справа виявилася набагато серйознішою.
Зі слів затриманого, інформацію, що в помешканні 77-річ-ного дідуся мають бути гроші, він дізнався від знайомих. Якось ввечері, гуляючи вулицею, помітив, що в будинку пенсіонера не світиться. Думка, що можна поживитися, прийшла раптово.
Зайшовши на подвір’я, лиходій став роздумувати, як потрапити до будинку. Вирішив розбити вікно. У шафі зловмисник й справді знайшов гроші – майже п’ять тисяч гривень, хоча розраховував на більше. Але й ті не принесли зловмисникові щастя. Через декілька годин його затримали міліціонери. Викрадені гроші правоохоронці вилучили та повернули пенсіонерові.
Проти затриманого порушена кримільна справа.

Коментарі вимкнені.