ДТП на Тернопільщині: авто перевернулось та роздавило пасажирку

Близько третьої ранку у четвер, 30 червня у райцентрі Збараж на Тернопільщині темно-синя “Mazda” врізалася у бордюр і перекинулася. Від удару пасажирка 19-річна Наталія вилетіла через вікно. Авто перевернулося і придавило дівчину. Від отриманих травм вона померла на місці.

Як розповів старший інспектор обласної Державтоінспекції майор міліції Микола Лецкалюк, аварія сталася на перехресті.

“Водій не вибрав безпечної швидкості при лівому повороті. Від цього машина почала перекидатися. Якби дівчина була пристебнута ременем безпеки, могло б обійтися без смертельних наслідків”, – розповів він.

У “Mazda” було ще двоє пасажирів на задньому сидінні. 22-річна Ірина зараз у районній лікарні з переломом ключиці. Хлопець, що сидів поруч, не постраждав.

Водій втік з місця пригоди.

Таксисти, що стали свідками аварії, викликали міліцію і карету швидкої допомоги. Тим часом поставили автомобіль знову на колеса, щоб витягнути пасажирів.

“Особу шофера вже встановили. Він переховується”, – зазначив Лецкалюк.

Слідство встановлює причини ДТП.

“Є підозра, що водій міг бути п’яним. Проте стверджувати щось, поки його не знайдуть, не можна. Одне можу сказати – дорога там широка, пожвавленого руху нема. За годину, поки працювали наші експерти, повз проїхав лише один бус”, – повідомив майор.

Зазначимо, якщо проти водія “Mazda” порушать кримінальну справу. Йому загрожує до 10 років тюрми.
Олена ДЗІК, “Газета по-українськи”

-1 thoughts on “ДТП на Тернопільщині: авто перевернулось та роздавило пасажирку

  • 21:53 | 12.07.2011 о 21:53
    Permalink

    Ще не факт хто саме був за кермом – це по-перше, а по-друге, чого ж не написали хто був той другий, де він працює і яку посаду обіймає? Пишіть правду людям!!!!!!!!

Коментарі вимкнені.