“Два гуся” відкрили в ЦУМі, бо спокусились на краєвид (фото)

Ресторан швидкої і здорової їжі «Два гуся» відкрили у центральному універмазі Тернополя. Директор по розвитку мережі ресторанів Сергій Ігнатенко каже, що заклад буде враховувати місцевий тернопільський колорит.  Перший час ресторан буде працювати за тим же графіком, що й весь ЦУМ.

Сергій Ігнатенко розповів, що керівництво мережі отримало одразу кілька пропозицій від місцевих підприємців, про відкриття ресторану тут, адже «Два гуся» працюють на умовах франчайзингу. Подібні ресторани є вже в багатьох обласних центрах. Найбільше зацікавились кияни пропозицією, яка передбачала розміщення ресторану на другому поверсі ЦУМу, бо в  такому разі тернополяни зможуть смакувати улюбленими стравами, споглядаючи через вікно центральну частину міста. Саме краєвид вважають ще однією родзинкою ресторану.

Сергій Ігнатенко розраховує, що заклад почне приносити прибутки приблизно через 7 місяців, хоча окупність подібних ресторанів – кілька років. «Два гуся» співпрацюватимуть тільки з місцевими постачальниками для того, аби зберегти свіжість продуктів.

Як повідомив Сергій Ігнатенко, в ресторані буде спеціальна дитяча кімната. Тому батьки сміливо можуть приходити сюди з малюками. Загалом, заклад розрахований на 70 чоловік.

Як повідомив директор ЦУМу Володимир Фостик, найбільш прискіпливими під час отримання всіх дозволів було управління МНС. Втім, чоловік не скаржиться, бо розуміє, яка відповідальність у служби порятунку. Загалом, за словам чоловіка, під час отримання документації виникало багато бюрократичних моментів, але все вдалось владнати.

Задоволені також в міській раді Тернополя. Там вважають, що заклад з приємною атмосферою, отже буде користь для громади. Як повідомив заступник міського голови Владислав Стемковський, керівництво міста пишається тим, що Тернопіль зацікавив столичних бізнесменів, а, отже, місто почало позбуватися статусу провінційного.

-1 thoughts on ““Два гуся” відкрили в ЦУМі, бо спокусились на краєвид (фото)

  • 20:21 | 29.12.2011 о 20:21
    Permalink

    Вау. Краєвид дійсно чудесний. І ці червоні диванчики… мммм. Хочу вже туди. Цікаво, яка там буде ціньова політика і якість обслуговування

    • 20:47 | 29.12.2011 о 20:47
      Permalink

      як себе обслужиш, така і якість буде..ціни на рівні пузатої..

  • 22:19 | 29.12.2011 о 22:19
    Permalink

    Цікаво чи звернеться управління торгівлі міської ради як це було у випадку з рестораном “Бархат” до адміністрації “Два гуся” з проханням привести назву закладу у відповідність до українського правопису та змінити на “Два гусаки”?

    • 07:03 | 30.12.2011 о 07:03
      Permalink

      казав їхній київський шеф, що це українська назва, просто її всі читають по-російськи.

Коментарі вимкнені.