У Тернополі шукатимуть «зелену модницю»

Міський конкурс «Феєрія новорічного міста» проводять в Тернополі для того, щоб створити святкову атмосферу для мешканців та гостей міста в період новорічно-різдвяних свят.

Конкурс триває до 15 січня, є три номінації: «Зелена Модниця» – найкраще оформлення ялинки, «Настрій дарований серцем» – найкраще оформлення в новорічно-різдвяному стилі подвір’я, зовнішнього вигляду оселі,  «Карнавал прикрас» – найкраще оформлення вітрини в новорічно-різдвяному стилі.

Як розповів член конкурсної комісії – начальник управління ЖКГ екології та благоустрою Тернопільської міської ради Володимир Болєщук, у номінації «Зелена Модниця» визначатимуть найкраще святкове оформлення ялинки.

–          З першого січня будемо проводити об’їзди. Всього для участі у конкурсі надійшло 12 заявок. Ми оцінюємо ялинки за кількома критеріями, має бути зелена модниця оригінальною, щоби відчувався творчий підхід, також дивимося на прикраси, шанси на перемогу збільшуються, якщо прикраси виготовлені власноручно, ну і, звичайно, ялинка має виблискувати святковими вогнями. Члени журі звертають увагу не тільки на саму ялинку, але й на те, чи охайна і прибрана навколишня територія.

Переможець номінації «зелена модниця» отримає нагороду. Результати будуть оголошені 15 січня.

Коментарі вимкнені.