Надал дасть по шапці директорам шкіл, які зволікають з конкурсом на харчування

Ольга ПохилякМіський голова Сергій Надал дав розпорядження управлінню освіти підготувати перелік шкіл, керівники яких досі не подали оголошення у «Вісник державних закупівель» про проведення конкурсу на дитяче харчування.

Керівники навчальних закладів, за словами начальника управління Ольги Похиляк, були попереджені про реєстрацію у «Віснику…» ще 2 грудня, однак частина директорів досі цього не зробила.

Як стало відомо «Номер один», ситуація доволі хитка, адже продовжити договори з підприємцями школи можуть тільки на 20% вартості попередньої угоди. Цього вистарчить приблизно до березня (продовження терміну оренди приміщень виконавчий комітет погодив 28 грудня – авт.). Якщо виникне затримка з документами на конкурс і його не встигнуть провести, то в березні харчування в школах може бути під загрозою зриву. За це керівники закладів відповідатимуть особисто, каже мер.

Наразі процес оформлення документів проходить стабільно, каже Ольга Похиляк, частина шкіл направила членів тендерного комітету на навчання, тому проблем з проведенням конкурсу не повинно виникати. Крім того, незабаром оголошення про проведення тендеру або відкритих торгів з’явиться на сайті міської ради.

-1 thoughts on “Надал дасть по шапці директорам шкіл, які зволікають з конкурсом на харчування

  • 17:57 | 29.12.2011 о 17:57
    Permalink

    Все одно – виграє конкурс син Похиляк. 🙂

    1. my
    03/08/2011
    зверніть увагу: номери шкіл,в яких відмовилися від попереднього підприємця-постачальника, ті ж самі,де недавно “звільняла” директора через проф. непридатність, “закривала” через недофінансування освітньої галузі і т.п. теперішній начальник міського упр-ня освіти Ольга Петрівна ПОХИЛЯК!!!!!
    Чи не тому,що цей підприємець-постачальник,від якого відмовилися школи, син Ольги ПОХИЛЯК??!…помста?

    2. в 2-гу школу постачав продукти для харчування школярів син Похиляк, а нова директорка його вигнала. ото їй подякували

  • 08:43 | 30.12.2011 о 08:43
    Permalink

    2011 рік мав навчити, тому мер такий категоричний зараз, бо знає, чим то може закінчитися. ще би Похилячка, яка неодноразово Надала підставляла, знала, чим то для неї може скінчитися, то би може більше думала головою і не крутила п… перед своїми ухажорами

Коментарі вимкнені.