Фабрика святого Миколая у Тернополі дозволяє поринути в дитинство

Безперечно, кожен з нас любить отримувати подарунки. У моменти, коли розгортаємо кольорову обгортку, ми переповнені почуттями приємного очікування, радості. Посмішка розквітає на кожному обличчі. І тут без винятків. Проте є багато людей, які люблять не лише отримувати подарунки, а й дарувати їх. Саме такі ентузіасти й організували акцію «Миколай про тебе не забуде».

Мені доводилося чути, що у Львові активна молодь, за підтримки різних організацій, формує подарункові пакети для дітей з малозабезпечених сімей. Коли ж дізналася, що така акція проходитиме і в Тернополі, не задумуючись вирішила взяти у ній участь.

І ось я – помічник святого Миколая. Напевно, з усіх інших це звання є найбільш важливим для мене.

Протягом двох днів працювала на фабриці святого Миколая. Залишилися дуже приємні спогади про цукерково-мандаринковий конвеєр, сортування іграшок. Це, водночас, і велика відповідальність, адже ти формуєш подарунок, і грандіозна можливість поринути у солодкі спогади з дитячих років, і шанс поділитися радістю, святковим настроєм не лише з такими ж помічниками, а й з дітьми, які чекають нас з нетерпінням. Напевно, немає нічого дорожчого і ціннішого, ніж дитяча посмішка. Я ще раз у цьому переконалася.

Дуже приємно відзначити, що до акції долучилося багато тернополян, які не лише допомагали формувати подарункові пакети, а й приносили іграшки та солодощі. Байдужим не залишався ніхто.

Прийнявши участь в акції, я отримала багато позитивних вражень, емоцій, і з впевненістю можу сказати, що Миколай не забуде ні про кого!

Ірина Янкович

Коментарі вимкнені.