Фіналісти «Х-фактору» роздаватимуть тернополянам автографи

Зі свою концертною програмою учасники найлегендарнішого музичного шоу завітають у Тернопіль 19 травня. Кращі вокалісти країни порадують глядачів номерами, які полюбилися усім за весь час ефірів. Тернополяни зможуть ще раз відчути хвилювання за своїх кумирі, пише газета “20 хвилин”

Тернопіль випадково потрапив у п’ятірку міст України, у які зі звітним концертом завітають фіналісти «Х-фактору», розповідає організатор Світлана Добровольська.

– У рамках туру вокалісти планували відвідати Донецьк, Одесу, Харків, Дніпропетровськ та Львів, – говорить вона. – Однак, із-за пожежі у львівському цирку, виступ перенесли в Тернопіль. Для багатьох жителів міста це стало приємною несподіванкою. Адже багато тернополян збиралися на концерти в інші міста.

Своїми номерами порадують глядачів група «Діти капітана Гранта», Дмитро Монатик та Іван Сафаров, Олександр Павлік та Сергій Семенов, Ірина Борисюк, Володимир Ткаченко, Марія Рак та Олександр Кривошапко. Наразі під питанням візит Олексія Кузнєцова. За словами пані Добровольської, він записує диск, і багато часу присвячує цій справі.

Популярність масштабного українського проекту вже оцінили жителі інших областей. Як говорить організатор, натовпи шанувальників, багато квітів і подарунків, повні зали й безкінечні овації – таким чином дякували відвідувачі своїм улюбленцям за феєричне шоу.

– І я, і моя родина залюбки підемо на концерт, – зауважує тернополянка. – Довгий час ми вболівали за учасників програми. Звичайно, кожен із нас мав свого кумира, людину, за яку вболівав усім серцем. Як тернополянка, я не могла не підтримувати талановиту Ірину Борисюк. Були також й інші вокалісти. Проте відкривати їх імена не буду. Узагалі мені сподобалися всі. Адже вони – неповторні, оригінальні особистості, які заявили на всю країну, що мають талант і можуть перемогти.

Пані Добровольська отримує багато дзвінків від представників інших регіонів України. Каже, люди активно бронюють місця.

– Буде прикро не побувати на концерті, – зізнається організатор. – Адже енергетика на шоу надзвичайна.

Розпочнеться грандіозний виступ фіналістів «Х-фактору» в «Березолі, 19 травня о 19.00. Вартість квитків – від 100 до 350 грн. Придбати їх можна

в ЦУМі (від. Konica), ПК “Березіль”, ТЦ Орнава (від. мит. фото). Довідки за телефоном: 404-505 та (067)340-49-69.

Коментарі вимкнені.