Хоптян повідомив, що в рамках програми президента «Україна для людей» – буде розвиватись тваринництво

Перебуваючи із робочою поїздкою у Лановецькому районі голова облдержадміністрації Валентин Хоптян відвідав приватне сільськогосподарське підприємство «Агрофірма «Горинь».

«Сьогодні маємо що порівняти – за кілька кілометрів звідси ми бачили покинуті напризволяще колишні тваринницькі комплекси, а тут, у Борсуках, зовсім інша картина – дбайливий господар, збережені ферми, створені умови для праці людей. Середній рівень зарплати по господарству становить близько 2 тисяч гривень. До бюджетів різних рівнів сплачено податків на 4 мільйони гривень, – каже Валентин Хоптян – Таких господарств потрібно Тернопільщині побільше!».

Він також відзначив, що влада області сьогодні працює над цим, реалізовуючи програму Президента «Україна для людей», один із пунктів якої передбачає відродження українського села та розвиток сільського господарства.

«В області рухатимемося як у напрямку спорудження нових комплексів – прикладом чого є нащодавнє закладення каменів під будівництво двох таких об’єктів у Бучацькому районі. Також будемо підтримувати діючі господарства, та шукатимемо господарів, які схочуть вкласти кошти у відновлення та ремонт ферм, що сьогодні стоять пусткою», – ділиться планами голова облдержадміністрації

Коментарі вимкнені.