Губернатор Тернопільщини відвідав ярмарки

На цьому голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян акцентував увагу під час відвідин сільськогосподарських ярмарків, які відбулися в суботу у Тернополі.

Керівник області побував на усіх чотирьох майданчиках, де традиційно проходять ярмарки-розпродажі. Голова відзначив високий рівень підготовки до свята та визначив районів-переможців.

«Цього року ярмарок відбувається вперше, але я думаю, що ми щомісяця будемо проводити такі заходи, – зазначив Валентин Хоптян. – На таких ярмарках люди мають змогу придбати необхідні продукти за доступними цінами».

Голова ТОДА зауважив, що у кожному районі варто створити так звані соціальні магазини де б продукти продавали за цінами від виробника.

«Сьогодні нам, щоб здешевити усі необхідні продукти потрібно уникнути такої ланки як посередник, – наголосив Валентин Хоптян. – Ми повинні боротися за те, щоб продукція від виробника потрапляла до покупця, уникаючи посередників».

За кількістю та якістю проданого товару на усіх чотирьох майданчиках міста було відзначено кращі райони. Ними стали – Бучацький, Лановецький, Чортківський та Зборівський.

Коментарі вимкнені.