Керівників тернопільських підприємств запрошують до участі у виставці, яка присвячена 20-річчю СНД

Відповідно до рішення Економічної ради СНД Україна братиме участь у роботі Міждержавної виставки, присвяченої 20-річчю СНД, яка проходитиме з 28 червня по 3 липня 2011 в м. Москва (Російська Федерація).

Концепцією виставки передбачається, що експозиція ювілейної виставки буде спрямована на демонстрацію підсумків та досягнень країн – учасниць СНД за останні 20 років. Метою проведення виставки є сприяння подальшому розвитку міждержавного співробітництва в економічній, соціальній та гуманітарній сферах, об’єднанню національних інтересів, розвитку кооперації в промисловій та науково-технічній сферах, посиленню прикордонного та міжрегіонального співробітництва, зміцненню ділових та культурних зв’язків країн-учасниць СНД. Тематика, яка буде представлена на виставці, охоплюватиме інновації, наукоємне і високотехнологічне виробництво; інвестиційні проекти і програми; приладобудування та електроніку, телекомунікації та інформатизацію; видобуток та ефективне використання паливно-енергетичних і сировинних ресурсів; енергоефективне виробництво і технології, у тому числі ЖКГ; машинобудування і металургію; транспорт і транспортну інфраструктуру; раціональне природокористування та екологію; конкурентноспроможні споживчі товари і послуги; сільське господарство та переробку сільськогосподарської продукції; міжнародні та регіональні проекти; охорону здоров’я, медицину, охорону праці; освіту, науку і культуру; туризм, відпочинок та спорт.

У рамках виставки будуть створені умови для проведення форумів, переговорів, отримання інформації та консультацій, а також укладення договорів, контрактів; передбачається проведення конференцій, круглих столів, бізнес-форумів для пошуку партнерів та налагодження співпраці.

Оренда виставкової необладнаної площі становитиме 240 дол. США за 1м2, стандартна забудова – 40 дол. США за 1м2. Реєстраційний внесок сплачується за кожного експонента, навіть при умові заочної участі, який складатиме 334 дол. США.

Пропозиції зацікавлених підприємств, установ та організацій міста Тернополя щодо участі в Міждержавній виставці, присвяченій 20-річчю СНД в м. Москва, просять направляти в управління економіки, промисловості та праці.

Коментарі вимкнені.