Колишній зек так “замолював” гріхи, що ледь не зарізав людину

В Тернопільській області затримали 33-річного мешканця Дніпропетровської області, який жив в готелі на території Почаївської лаври. Кілька тижнів тому в почаївському парку він порізав ножем місцевого хлопця, який не дав йому закурити, – пише Газета по-українськи.

“Підозрюваний вже був раніше судимий. Пояснив, що приїхав у Почаїв, щоб покінчити з минулим життям, покаятися і стати на праведний шлях. Навіть поселився на території лаври”, – розповів начальник кременецького райвідділу міліції Василь Крайник.

Ввечері “паломник” купив два літри вина і з ними сидів в парку. Коли напав на місцевого хлопця, то вже був був п’яний. Злочинець захотів покурити і вирішив попросити цигарок у двох хлопців, які йшли по алеї.

“Один хлопець відповів йому “Хочеш палити, знай і купити”. Другий в цей час протягнув сигарету, але відмова першого вже роздратувала чоловіка. Він взяв сигарету в другого, демонстративно порвав її, і витягнувши ножа, кинувся на того, хто йому відмовив”, – повідомив Крайник.

Почаївського хлопця доправили в лікарню з двома ранами на грудях. Йому надали першу допомогу і вже відпустили додому. Затриманому дніпропетровцю загрожує сім років в’язниці.

Коментарі вимкнені.