Команди із шести регіонів приїхали на змагання, що проводились на часть Бандери

У ІІІ-му Всеукраїнському турнірі  з вільної боротьби серед юнаків 1998-2000рр.н. на честь Героя України Степана Бандери  взяло участь близько 160  учасників із 17-ти команд, які представляли 6 регіонів України, а саме Львівську, Івано-Франківську, Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку та Одеську області. Кількість учасників перевершило очікування організаторів змагань, адже на турнір попередньо зголосилося близько 100 юних атлетів.

Змагання пройшли з метою вшанування пам’яті Героя України Степана Бандери, національно-патріотичного виховання молоді, популяризації вільної боротьби серед юнаків та сприяння залученню учнівської молоді до занять спортом. В програмі турніру окрім спортивних змагань також була передбачена екскурсія до унікального музею політичних в’язнів та репресованих та екскурсійна прогулянка файним містом Тернополем. Головний суддя змагань та голова оргкомітету – Ігор Сцібайло, головний секретар – Валерій Красовський.

Турнір організований Спортивним клубом ім.Б.С.Сцібайла «ГалТер’S», Тернопільською обласною федерацією вільної боротьби, Тернопільською організацією Українського реєстрового козацтва спільно з Управлінням сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Тернопільської міської ради та Управлінням фізичної культури і спорту Тернопільської обласної державної адміністрації. Особлива подяка спонсорам турніру Товариствам «Ант», «Захід», «Норд-сервіс», кондитерській фабриці «Тера» та Благодійному фонду «Подоляни» в особі директора Тетани Чубак, депутатам Тернопільської міської ради Михайлу Ратушняку, Олегу Напорі та Костянтину Маціпурі.

Коментарі вимкнені.