Квартиранту необережність при палінні коштувала життя

Уранці 27 березня у с. Пановичі Підгаєцького району місцеві мешканці помітили дим із будівлі, що здавалася в оренду. Винаймав помешкання 43-річний житель Бережанщини. Він же і винуватець пожежі. Як показало обстеження, чоловік напередодні, будучи напідпитку, заснув із цигаркою. Хазяйці завдано чималих збитків — вогонь знищив 30 м кв. перекриття, покрівлі будинку, житлову кімнату та речі домашнього вжитку. Самому ж квартиранту необережність при палінні коштувала життя.
Серед загальної кількості пожеж, під час яких гинуть люди, найбільше трагедій (понад 80%) трапляється внаслідок куріння громадян у ліжку, до того ж після вживання спиртних напоїв. Зрозуміло, що в такому стані людина часто непомітно засинає і не відчуває, як випускає з рук недопалок. Наслідки цього плачевні: великі матеріальні збитки, знищене майно, а ще гірше – втрачене людське життя, – повідомляє прес-служба МНСУ в Тернопільській області.
Управління МНС в Тернопільській області вкотре застерігає заїдливих курців — не зловживайте елементарними правилами, адже лише від вашої обачності залежить здоров’я та життя ваше та дорогих вам людей.

Коментарі вимкнені.