Львівська “Шафа шамана” співатиме, щоб нагодувати тернопільських тварин

Гурт “Шафа Шамана” виступить у Тернополі 4 жовтня на благодійному концерті.  Свято з нагоди всесвітньго дня захисту тварин  відбудеться у пабі «Хмільне щастя»

Як розповів соліст “Шафи Шамана” Микола Шпаковський, гурт виступить акустично. Разом з ним гратиме відомий тернопільський музикант Ростислав Фук.

Пан Шпаковський каже, що для нього велика честь долучитись до цього благодійного концерту,  оскільки примно підтримувати розвиток Тернопільщини. Микола Шпаковський родом з Теребовлянщини, проте зараз проживає у Львові.

У програмі благодійного концерту будуть також тернопільські команди: “Оранж”, “Nameless”,  та інші, а також команда КВН “Оптом дешевше”.

 

За словами однієї з організаторів, члена ГО «Ноїв Ковчег» Олі Биндас, концерт буде благодійний. Усі гроші використають на їжу та необхідні речі для тварин, які не мають господарів.

– Концерт організовується втретє. Робимо це для того, щоб зібрати кошти на допомогу та харчування, а також на допомогу в екстрених випадках, якщо наприклад якась тварина потрапила під машину, – каже дівчина.

Як повідомив голова ГО “Ноїв ковчег” Олег Гром, за допомогою зібраних коштів збираються також вирішити проблеми великої кількості бродячих собак.

– Кошти, зібрані з продажу білетів, будуть направлені на вирішення проблем безпритульних тварин у м. Тернопіль – зменшення популяції, ветеринарна допомога хворим або пораненим, стерилізація, – каже чоловік.

На святі буде також фотовиставка тернопільських фотографів, їхні роботи продадуть на аукціоні. Початок дійства о 19:00. Вхід – 30,00 гривень

 

-1 thoughts on “Львівська “Шафа шамана” співатиме, щоб нагодувати тернопільських тварин

  • 09:31 | 4.10.2011 о 09:31
    Permalink

    Ще б позбирали гроші на те, об всіх бродячих псів вилапати, а то проходу не дають на вулицях міста. Їх стільки розплодилось, що складається таке враження що в міській раді будуть засідати замість депутатів

Коментарі вимкнені.