З Тернополя стартувала всеукраїнська акція

З Тернополя стартувала всеукраїнська акція «В ім’я життя», метою якої є сформувати прихильне ставлення суспільства до тих, хто живе з ВІЛ-інфекцією/СНІДом. Ініціативна група Всеукраїнської мережі людей, що живуть з ВІЛ/СНІД у Тернополі та Тернопільська міська рада організували виставку творчих робіт людей, хворих на ВІЛ/СНІД. Також до акції долучились відомі тернополяни, які презентували авторські свічки.

“Оглянувши виставку хочу сказати, що не зважаючи на труднощі та перешкоди, з якими доводиться жити ВІЛ-інфікованим людям в Україні, ми повинні повчитись у цих людей сприймати світ повним яскравих барв радості та любові.

Хочу нагадати, що метою даної акціє є зробити так, щоб усі люди ставились до ВІЛ-інфікованих як до нормальних людей. Суспільству варто вже зрозуміти що ВІЛ – це просто інфекція, і якщо лікуватись то можна прожити довге життя. А щоб запобігти цій хворобі варто лише знати шляхи передачі ВІЛ-інфекції та уникати ризикових ситуацій.” – зазначив міський голова Сергій Надал.

В українському домі “Перемога” виставка триватиме до 10.10.2012р., після чого поїде в Чернігів, Миколаїв, Одесу та Київ.

 

Коментарі вимкнені.