ЛЯПота за тиждень: Восьминіг Луценка, гармати Тимошенко, розпечене залізо Януковича

Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 20 по 27 травня.

«Я точно знаю, що обвинувачувальний вирок уже написаний. Там написано термін – 8 років», – екс-глава Міністерства внутрішніх справ Юрій Луценко про те, наскільки років його можуть посадити до в’язниці.

«Такі люди, як Луценко, це герої України. Це люди, які ввійдуть в історію. Це люди, які не ламаються, коли їх ламають, і не принижуються, коли їх намагаються принизити», – лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко про екс-главу МВС Юрія Луценка.

«Ви можете пояснити логіку покійного восьминога Пауля? Що він хапав завжди там, де треба? Я не можу пояснити логіку Януковича. Він теж хапає там, де треба, але це ж не логіка, це дещо інше», – екс-глава МВС Юрій Луценко про те, що не розуміє логіки Президента Віктора Януковича щодо його кримінальної справи.

«Звичайних толерантних розмов наша влада… не розуміє. Самі знаєте, що хижак не може стати вегетаріанцем», – депутат від фракції НУ-НС Володимир Ар’єв про нинішню владу.

«Ми будемо викорінювати корупцію, як то кажуть, «розпеченим залізом». І не тільки у Києві, але й у всіх містах України», – Президент України Віктор Янукович пообіцяв розібратися з корупціонерами.

«Не за політиків і за партії потрібно рвати душу, а за нову систему облаштування нашої країни», – лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко про те, що потрібно повністю змінити систему життя в Україні.

«Питання не у Луценку чи у Тимошенко, інших політично репресованих. Мова про 46 мільйонів громадян, позбавлених права на об’єктивну правоохоронну систему і незалежний суд», – екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко про судову систему України.

«Я не русофоб. Я добре знаю суть російської політики. Це не докір нації», – екс-Президент України Віктор Ющенко відкидає звинувачення у русофобському світогляді.

«Мені вже набридло повторювати ці слова. І прохання до вас, я у черговий раз, якщо не в останній, попереджаю і вас, і весь блок житлово-комунального господарства країни: підготувати серйозні пропозиції для серйозних змін та підходів у нашій державі у цьому питанні», – Президент України Віктор Янукович накричав на прем’єр-міністра Миколу Азарова.

«Я слухав проповідь Кирила, який сказав: ви моліться за своїх ворогів, і чим більше ви будете за них молитися, тим швидше Господь їх покарає. Тому я молюся», – донецький губернатор Анатолій Близнюк про те, що молиться за своїх ворогів.

«Можливо, у мене нічого немає, але після таких дій, повірте мені, ви з усіма своїми гарматами виглядаєте набагато слабкіше, ніж я. Тому що це вам страшно, а не мені», – лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко звернулася до Президента України Віктора Януковича.

«У мене такої радості не було. У мене було 72 місця у парламенті – і ні в чому собі не відмовляй», – екс-Президент України Віктор Ющенко про президентські повноваження, які у нього були.

«Виборці Партії регіонів, мабуть, у «захваті» від того, як кошти, які могли б піти на збільшення пенсій чи зарплат працівникам бюджетної сфери, переводяться на золоті унітази», – бютівець Остап Семерак про пересувні туалети, які закупили для Донецька .

«Будьте чоловіком хоч іноді, а не людиною, яка претендувала на чужі шапки», – лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликала Президента України Віктора Януковича бути чоловіком.

«Я розумію, що у них працюють дуже обдаровані фахівці. Наприклад, слідчий Нечвоглод, який за дві години вивчив чотири томи кримінальної справи, надрукував постанову за дві години і порушив кримінальну справу», – захисник лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, бютівець Сергій Власенко про працівників прокуратури.

«Мені однаково, кого слухати, – Могильова чи Жванецького. Мені їх обох смішно слухати», – нунсівець Геннадій Москаль про главу МВС Анатолія Могильова.

«Я жодного разу не просила Господа «прилаштувати» мене на нари, не вимолювала собі арешт і камеру у в’язниці, щоб, як на дріжджах, виростав рейтинг», – лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко не пов’язує своє затримання з підвищенням її рейтингу як політика.

«Черкаські чиновники хочуть «знайти підтвердження» прихильності Тараса Григоровича (Шевченка) до Партії регіонів», – віце-спікер ВР Микола Томенко про те, що Тараса Шевченка намагаються зробити членом Партії регіонів.

«До розвалу демократичного руху призвів паразитизм однієї особи. Тепер я в опозиції», – екс-Президент Віктор Ющенка про те, що є опозиціонером до нинішньої влади.

«ForUm»

Коментарі вимкнені.