Лише 4-ом із 40 стала не байдужа доля хворих дітей

Є, таки, у Тернополі люди, яких турбує не тільки власна доля, але й оточуючих і, тим більше, дітей. Правда, на превеликий жаль, їх виявилось не багато, але гарний приклад може дати свої результати і, можливо, цей випадок заставить задуматись ще не одну людину.

26 серпня в Українському домі «Перемога» провели аукціон по збору коштів на переносний монітор для реанімаційного відділення дитячої клінічної лікарні. Продали 8 сертифікатів, які дають можливість здійснити політ на повітряній кулі у День міста. Політ на кулях надав Президент Федерації Повітроплавання України Олександр Ніколаєв в рамках фестивалю «Повітряне братерство-2011», який пройде у Тернополі 28 серпня.

На аукціон було запрошено 40 людей. В основному бізнесмени та високопосадовці міста. Однак зареєструвалося всього чотири людини: Леонід Бицюра, Андрій Якимів, Володимир Шинке та Олександр Креденець. Вони і викупили усі лоти. Стартова ціна кожного лота становила 2000 гривень. Мінімальна ціна, за яку купили лот, була 2 500 тисячі гривень, максимальна – 8 тисяч гривень. Найбільше сертифікатів – п’ять із восьми – придбав тернопільський приватний підприємець, голова благодійного фонду «З любов’ю і милосердям» Володимир Шинке.

Вдалось зібрати всього 31 500 грн. А на монітор потрібно 35 тисяч гривень. Ще 3 500 гривень обіцяв дати благодійний фонд «З любов’ю і милосердям».

Аукціон у Тернополі відбувся завдяки Асоціації міських громадських організацій «Фонд розвитку міста Тернополя ім. Володимира Лучаковського», Тернопільської міської ради,  «Благодійного фонду родини Шинке «З любов’ю та милосердям» та Федерації Повітроплавання України.

 

-1 thoughts on “Лише 4-ом із 40 стала не байдужа доля хворих дітей

  • 10:47 | 27.08.2011 о 10:47
    Permalink

    Але з аналізом тупо..Надійко, Вас купив Надал? Думаю, що ні..Тому не тормозіть і не ставти такого примітиву Даний аукціон засвідчив що майже НІХТо не підтримує мера у його політиці в місці..якби не СВОЇ підприємці, то був би йому гаплик..А так, ледве ганьби вдалось уникнути…Але все місто з них сміється, що за пів року мер не спромігся налагодити роботи нормальної… Люди висловили свій ПРОТЕСТ проти політики мера ігноруванням його заходу…

    • 17:02 | 27.08.2011 о 17:02
      Permalink

      Яка різниця хто організовує такий аукціон? Благодійність не має партійності. В даному випадку, виграли тільки діти. А всі інші, що сміються, разом з вами Борисе, виявились просто бидлом. Які не через політичну упередженність байдужі, а через те, що є такі по життю. Співчуваю Вам усім.

      • 17:40 | 27.08.2011 о 17:40
        Permalink

        Поставив вам мінус. Не осуджуйте людину. Аукціон дуже хороша і перспективна ідея. Якщо Місити довкола ідеї болото то вона заплямується. Потрібно думати що не так і як зробии краще. Все це лише моя приватна думка, так ща не ображайтесь.
        Пропоную наступного разу зробити краще. Аукціон не варто поводити окремим заходом варто зробити його частиною іншого де буде достатня кількість людей. Наприклад поєднання з цьогорічним нагородженням на кращих на день міста.
        Можна також подбати про “недоліки” параду наречених і захистити його від негативних випадів. Зробити натомість бал дебютанток. Тобто кожна дівчина котрій виповнилось 18 може вийти на люди і бути пердставленою людям котрі поважають одне одного. Такі бали часто щорічно проводятьсясоюзом українок в Штатах. Дівчат супроводжують молоді хлопці. Виглядає це шикарно не понтово а шикарно. Чи ти з бідної сім”ї чи твій тато барига яка різниця ти людина і ти маєш право увійти у цей світ. Ведучі зачитують досягнення кожної дівчини(школа медаль музична школа,… плани на вступ) і ім”я супроводжуючого кавалера чи батька. Красиві сукні. Хороша музика шампанйола. Рояль. шпроти:)))) Всі хто там був в захваті. Нажаль і там мене не було.

        • 17:59 | 27.08.2011 о 17:59
          Permalink

          Цілком з Вами згідна. До аукціону потрібно залучати не тільки бізнесменів і високопосадовців. Кожен з нас може стати благодійником.

          • 18:23 | 27.08.2011 о 18:23
            Permalink

            Багато б я віддав щоб ще одна знедолена дитина політала на повітряній кулі. Меценату що купив 5 квитків і поділиться з знедоленими глибока повага.

          • 18:35 | 27.08.2011 о 18:35
            Permalink

            Можливо навіть варто робити лоти політ на повітряній кулі з дитиною котра варта більшого ніж має у житті.

          • 18:39 | 27.08.2011 о 18:39
            Permalink

            Можливо ватро робити аукціон он лайн. Не всіж хочуть виходити на люди. Про добро не треба кричати і дехто захоче залишитись невідомим.

        • 01:27 | 28.08.2011 о 01:27
          Permalink

          На подібному заході не повинно бути жодного подразнюючого фактору. Не пропонувати міцних алкогольних напоїв. Лише вино. Ніякої політики. Ніякого “за підтримки міського голови” (ниже побачите фокус). За матюк дискваліфікація з залу. за русизм штраф одна гривня.
          Культурна частина, нагородження, призентація, декламування віршів,якісна жива музика. Відпочинкова частина. Танці, легенькі інтелектуальні конкурси.
          А от дальше Ви мене не зрозумієте. І тим більше влада на це не піде, як казав один чоловік кишка тонка. То дійсно треба бути людиною щоб піти на таке.
          Усі керівники та мер повинні бути офіціантами. Що шоковні:)
          За таких обставин люди віддадуть всі гроші що будуть мати та щей візьмуть боргові зобов”язання. Аукціон не повинен бути довгим. пів години – година. Аукціон це подразнючий фактор. Тому він має бути коротким. Аукціон має бути між Культурною частиною та відпочинковою. Всі люди з грошима хто не купив жодного лоту, будуть відчувати себе некомфортно і для них можна поставити на продаж цеглинки іменні, Чи дорожчі соціальні проекти. Знаєте в чому фішка. Не важливо скільки грошей зберуть. Важливо те наскільки позитивно проведуть вечір лоди. Головне щоб не було понтів. Гроші вони самі віддадуть. Мер підніме конкретно свій рейтинг.
          Тільки нажаль всього цього не прийде йому в голову.

    • 16:46 | 29.08.2011 о 16:46
      Permalink

      А що Ви можете сказати про підтримку мера у його політиці після проведення водно-моторного спорту? все таки відгукнулись підприємці і стали спонсорами.

      • 17:28 | 29.08.2011 о 17:28
        Permalink

        Напевно не мене запитують.
        Наразі слова мої будуть жорстокі.
        Душу свою можна викупити лише дорогою ціною каяття.
        “Бо легше верблюду увійти у вушко голки ніж багатію до царства небесного”.
        Потрібно віддати знедоленим більше ніж здобув неправдивим шляхом.

        Шкода що Сергій Надал не взяв з собою святого щита на повітряну кулю. Такий політ міг би змінити знедолену дитину і спрямувати наші серця до неба. Подумайте яке якісне спілкування могло бути.

  • 13:57 | 27.08.2011 о 13:57
    Permalink

    Ігнорування заходу мера? Яка різниця, хто це організовує – чи мер чи будь-хто інший? Мета ж одна – купити необхідне обладнання для порятунку дитячих життів! А взагалі, величезна подяка Людям, які все ж змогли викроїти кошти зі свого бюджету і купили сертифікати!

    • 18:49 | 27.08.2011 о 18:49
      Permalink

      Особливо Леонідові Бицюрі:)))))))))))
      Будь-ласка поставте мені трохи мінусів.

    • 21:31 | 27.08.2011 о 21:31
      Permalink

      Цитата “Мета ж одна – купити необхідне обладнання для порятунку дитячих життів!”
      Мета інша. Бог і Україна. Тільки Надал зранку у неділю грає у Футбол. Отже мета тільки Україна. На сході потрідно зібрати урожай голосів і тому у Тернополі де єдиний мер свободівець треба намалювати чудо. Неважливо як зробити, важливо як ви кажете мета- ілюзія успіху мера свободівця.
      Інтереси нації повинні бути вищими інтересів особистих.
      В даному випадку інтереси групи людей які думають що ощасливлять націю, стають вищими інтересів міста.
      Технологія давня – хліба і видовищ.
      Про сто днів святкувань Калігули відомо всім. Видовища є.
      Інвесторів нема і не буде. У нас держава де закони не виконуються. Питання навіщо ризикувати капіталом. Китай набагато ефективніший.

      Благодійники зібрали 31,5 тисяч плюс 3,5. На подарунки гостям міста витрачено бюджетних коштів в двічі більше. Яскравий месидж. Працюйте люди збирайте гроші на пересувний монітор, бюджетні гроші я потрачу на свій розсуд.

  • 18:26 | 27.08.2011 о 18:26
    Permalink

    “До Поганого чоловіка”: Тому не потрібно примішувати сюда політику, як це зробив Борис. Є добра справа, потрібно про неї говорити, а не паплюжити, як це зробив він.

    • 18:46 | 27.08.2011 о 18:46
      Permalink

      Таня , Ви симпатизуєте ВО Свобода?
      У мене погане ставлення до їхнього шляху. Хіба воно варто того щоб обговолювати суть багатоденної гулянки?

      • 22:38 | 27.08.2011 о 22:38
        Permalink

        Та мені все одно, Свобода чи Партія Регіонів, по суті. Важливий результат. В даному випадку, це переносний монітор для реанімаційного відділення дитячої клінічної лікарні. І це сміх, не пів Тернополя від не успішного аукціону, а сміх в очах батьків дітей, яким не обхідний цей монітор. Просто не потрібно скрізь примішувати політику.

        • 22:57 | 27.08.2011 о 22:57
          Permalink

          Ви пишете жахливі слова.
          “Та мені все одно, Свобода чи Партія Регіонів, по суті. Важливий результат.”

          • 23:04 | 27.08.2011 о 23:04
            Permalink

            Ви напевно не були в такій ситуації, коли потрібна допомога. Терміново. Вашій дитині. І коли цю допомогу дає, припустимо так, Ваш ворог – Ви не візьмете грошей?

          • 23:15 | 27.08.2011 о 23:15
            Permalink

            Моїй, Слава Богу, ні. Просто дістала ця політика, без жартів. Пробую в цьому житті знайти позитив. По краплинці, по крупинці. Можливо і перегнула “палку” в своїх коментарях. Але це від відчаю. Стільки бруду скрізь, злості. Знаю людей з різних таборів – так є позитив у кожній з них. Тому для мене не має різниці, яка партія. От і все. Це суто моя думка.

  • 18:34 | 27.08.2011 о 18:34
    Permalink

    Даний аукціон, пане Борисе, засвідчив лише бидлуватість, так званого, тернопільського бізнесу. Ті ЗАСРАНЦІ, перепрошую, краще в кабаку просадять втричі більше, аніж пожертвують. Нехай Надал спробує продати “іменні тротуарні плити”, але аби на них було написано хто і за кілько купив. Від тої бидлоти відбою не буде. І аби ті плити коло міської ради лежали. Спробуйте.

    • 22:53 | 27.08.2011 о 22:53
      Permalink

      Не згідний. Даний аукціон підтверджує невдалу організацію проведення аукціону. Свого часу був на цікавому аукціоні де продавали писанки і гроші ішли на будову храму. погані чи хороші були ті люди не нам судити але 40 штук зелених наскидали. Кожна сім”я не могла не купити писанку. Головне правильно підійти, до людей їм не казали що запрошують на аукціон. Вони прийшли на святочне.

    • 23:39 | 27.08.2011 о 23:39
      Permalink

      Давайте вивернемо повідомлення Спостерігача і добудемо з нього позитивне зернятко.
      Варто за рахунок “іменних тротуарних плит” робити добрі справи. Зокрема дитячі майданчики. До них доріжечка і на доріжечці тротуарні плиточки іменні.

      • 00:50 | 28.08.2011 о 00:50
        Permalink

        Потрібно враховувати фактор – застав дурня молитись то він голову розіб”є. Якщо завтра мерія пошле людину з простягнутою рукою по фірмах то фірми пошлють мерію на дитячий майданчик.
        Тому варто проводити світський вечір як ото презентація, зустріч з цікавою людиною, дитячий концерт. Тільки легка випивка, не більше. Обов”язково костюми та плаття. Шпроти:)))) Ні грама політики і ніяких ярликів типу за підтримки міського голови. За матюк дискваліфікація з залу за русизм гривня штрафу. Шкода що влада так і ніколи не зрозуміє що всі керівники і мер повинні бути офіціантами. Це був би шикарний вечір. Без політики, без понтів, без осудження.
        Та там одних чайових вистачить на монітор. Напевно саме так має проходити нагородження найкращих людей міста. Вхід на вечір платний але не дорогий лише щоб перекрити витрати. Для виступаючих та тих кого нагороджують безкоштовно. Там на аукціоні можна буде зібрати тонну грошей тільки грамотно продумати що виставляти.

        Ну мене понесло.

  • 18:52 | 27.08.2011 о 18:52
    Permalink

    Вибачте за негатив.
    Дівчат що сиділи на реєстрації навіть не запросили на форшет.

  • 20:13 | 27.08.2011 о 20:13
    Permalink

    Цитата -“Тому не потрібно примішувати сюда політику, як це зробив Борис. Є добра справа, потрібно про неї говорити, а не паплюжити, як це зробив він”
    Цитата – “Є, таки, у Тернополі люди, яких турбує не тільки власна доля, але й оточуючих і, тим більше, дітей. Правда, на превеликий жаль, їх виявилось не багато, але гарний приклад може дати свої результати і, можливо, цей випадок заставить задуматись ще не одну людину.”
    Благодійність вона є благодійність і осуджувати когось що не прийшов, чи не дав ніхто не має права. “Є, таки, у Тернополі люди…” Як це розуміти? Ви всі думали що нема , а є таки…
    “Правда, на превеликий жаль, їх виявилось не багато”, як це розуміти. Шо слабаки думаєте тільки про себе, а тут “націоналісти” назбирали яблук і зробили добру справу.

    Нова влада несе себе як еліта, пани. А насправді ким вони повинні бути, другом, братом, слугою. Хто буде слугувати іншим у цьому житті той піде до ….
    Тому Бориса не осуджую і не підтримую.
    Шкода що Ви мене запитали про це.

    • 22:55 | 27.08.2011 о 22:55
      Permalink

      І до чого тут націоналісти? Знаю, що мер свободівець, а благодійники, які викупили усі лоти – уявлення не маю. А слабаками ми всі буваємо. Просто явка 4 із 40 це не нормально. Та й не сперечаюсь, що автор трохи “перегнув палку” фразами “Є, таки, у Тернополі люди” і т.п.. Але суть не в тому і, Ви, це прекрасно розумієте

      • 23:19 | 27.08.2011 о 23:19
        Permalink

        Таня, вибачте я був не правий. Мені потрібно було не втягуватись у цю політичну дискурсію. Розкажіть мені краще про те як пройшов вечір у Тернополі. Як ті кулі світились. Чи хотілось вам полетіти. Будь-ласка.

        • 23:23 | 27.08.2011 о 23:23
          Permalink

          Ви мене теж вибачте. А вечір у Тернополі пройшов чудово. У парку біля озера було багацько людей, немало було і на Театральному майдані. Лама на майдані “віддалась” тернополянам по повній – я їй підтанцьовувала і підспівувала)). А,куль, на жаль не бачила(.

        • 23:33 | 27.08.2011 о 23:33
          Permalink

          А Ви у місті були? Щось бачили?

          • 23:48 | 27.08.2011 о 23:48
            Permalink

            Колись знав одного чоловіка, він був дуже хороша людина. Правда звали його Тоні (себто Антон по нашому). То було чудо. Він був менеджером компанії і люди хотіли працювати лише з ним. Він не був жадним але грошима не розкидався. Завжди дякував людям, поважав їхні особисті цінності та сімейні потреби. У нього люди не заробляли дуже багато. але навіть саму тяжку і вимотливу роботу робили з радістю.

          • 23:53 | 27.08.2011 о 23:53
            Permalink

            Напевно пора іти спати, надобраніч. Якщо вам надоїм негатив зайдіть на сайт тернопільська липа. Для них важливіша не кількість а якість.

          • 23:53 | 27.08.2011 о 23:53
            Permalink

            А чому знали? З ним щось сталось?
            Хороших людей насправді є багато.

          • 23:57 | 27.08.2011 о 23:57
            Permalink

            І Вам добраніч. Дякую за пораду. Але люблю “Погляд”. За різні фоторепортажі, за різностороннні думки та цікавих людей. Але і “Тернопільська Липа” хороша)) Особливо останнім часом, вони підготували багацько інтерв’ю з різними цікавими людьми.

  • 22:18 | 27.08.2011 о 22:18
    Permalink

    Без коментарів.
    http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D1%96%D0%B9+%D0%AF%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D1%96%D0%B2#sclient=psy&hl=uk&source=hp&q=%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D1%96%D0%B9+%D0%AF%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D1%96%D0%B2+%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C&pbx=1&oq=%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D1%96%D0%B9+%D0%AF%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D1%96%D0%B2+%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=77213l80656l0l81316l10l9l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=d68e30f7785672a9&biw=1356&bih=656

    • 21:34 | 5.09.2011 о 21:34
      Permalink

      Знаєте Зоряно, про четверту людину що купила найбільше квитків краще не шукати правди. Нехай він залишиться, меценатом що творить добро від щирого серця. Для чого потрібні ці розчарування. Мені приємно що він подумав про знедолених дітей. Інколи краще вірити в добро ніж дошукуватись дрібної правди.

  • 23:58 | 27.08.2011 о 23:58
    Permalink

    Знав бо зараз не знаю де він і що з ним і як з ним зв”язатись. Тепер є інші хороші люди яб сказав навіть не люди а скарби.

Коментарі вимкнені.