Мелодії «Називного відмінку» у Підкамені

Цьогоріч у Підкамені серед багатьох цікавих гуртів буде тернопільська група із оригінальною назвою «Називний відмінок». На фестиваль гурт планує приїхати з Лемківськими піснями та виконуватиме їх акустично. Також до уваги глядачів прозвучать їх найновіші композиції.

«Називний відмінок» був створений 17 листопада 2006 року. У групі працюють веселі і талановиті виконавці – Віталій Кічак (соло гітара), Сергій Лещук (бас гітарист) Максим Кульчицький (ударні) та Оксана Балуцька  – вокаліста гурту.  У репертуарі, крім світових хітів, є власні та народні пісні.

Знають групу і за кордоном. «Називний відмінок» «засвітився» і на багатьох фестивалях та конкурсах, серед яких славнозвісна «Червона рута», «Бескиди», «Лемківська ватра», «Рейвах новій генерації», «Креатиff парад»  тощо.

На фестивалі у Підкамені музиканти сподіваються створити хороший настрій та добряче розігріти публіку, незважаючи на те, що тут «Називний відмінок» виступає вперше.

«Дуже приємно, що цьогоріч нас запросили на «Підкамінь», – ділиться враженнями солістка гурту Оксана Балуцька, – адже ми майже земляки. Я родом із села Підзамче Рівненської області, а це зовсім близько до Підкаменя. Приємно, що фестиваль цього року безалкогольний, бо «Називний відмінок» за здоровий спосіб життя. Хочеться побажати славнозвісному «Підкаменю» не згасати, а процвітати і надалі. А у майбутньому, сподіваємось побачити ще більше відомих виконавців».

 

Коментарі вимкнені.