Міліціонер Дмитро Балагурчик застрелився під час наради

Дмитро Балагурчик (ліворуч) з на рік молодшим братом Віталієм закінчили Прикарпатський юридичний інститут. Дмитра направили працювати дільничним інспектором у місто Бучач Тернопільської області

31 жовтня поховали лейтенанта міліції22-річного Дмитра Балагурчика. Напередодні він застрелився у своєму кабінеті. Працював оперуповноваженим у справах неповнолітніх Бучацького райвідділу міліції Тернопільської області.

— Діма гарний хлопець був, що не поручали — робив. Сварити ні за що було. По службі з тяжкими злочинами не стикався, — каже Богдан Музика, керівник сектору дільничних інспекторів, де спочатку працював Балагурчик, – пише Gazeta.ua.

Дмитро родом із Хмельниччини, сім років тому родина переїхала до Ужгорода. Із молодшим на рік братом закінчив військовий ліцей у Мукачевому, вступили до Прикарпатського юридичного інституту. Торік Дмитра направили в Бучач.

— У кабінеті їх двоє було — старший опер і він. Старший пішов на нараду, Діма лишився, — продовжує Музика.

— Діма сварився з жінкою, — говорить однокурсник покійного. — Поженилися на четвертому курсі. Віта вчилася в сусідньому взводі. Сама з Бучаччини, то він поїхав до неї. За рік розвелися, дітей не мали. Діма хотів перевестися в Ужгород. Пробували зійтися з Вікою, але не виходило. Цього року обоє поступали на магістратуру в Київ, разом возили документи, але не говорили.

Балагурчик мав сторінку в соціальній мережі “ВКонтакте”. На ній — жодної власної фотографії. Останній запис — “Виключу час”. Замість свого титульного фото у жовтні завантажив зображення хлопця, який дивиться на чорну постать із косою. Там підпис: “Этот бой будет у всех, и все его проиграют”

 

Коментарі вимкнені.