Міліція залякує тих хто підтримує політв’язнів-тризубівців

5 березня 2011 року о 21 годині прес-секретареві ГРАДу Зої Красовській дзвонили невідомі, які намагалися з’ясувати, хто фінансує безперебойні передачі арештованим у СІЗО «тризубівцям». Особи представилися співробітниками слідчого ізолятора.

«На прохання назвати прізвище та посаду невідомий чоловік представився старшим лейтенантом Андрієм Анатолійовичем. Я наголосила, що мене цікавить не звання, а посада і знову попросила назвати прізвище. Після цього у слухавці з’явився інший голос, який взагалі не представився попри мої наполягання», — зауважила Зоя Красовська.

Невідомі посилалися на те, що арештовані патріоти постійно отримують продукти у СІЗО, а останні заяви на передачі підписані Красовською і там вказана її адреса у Запоріжжі. «Співробітники СІЗО» намагалися з’ясувати контакти членів «Тризубу», які уповноважені надати благодійну допомогу для слідчого ізолятора.

«В цьому контексті чітко прозвучало питання, хто фінансує передачі хлопцям у СІЗО», — наголосила Зоя Красовська.

Вона також розказала, що невідомий чоловік навідувався до неї додому, поки її не було. Він залишив для Зої номер телефону з прохання передзвонити туди після 22:00.

Ці події – спроба тиску, організованого представниками міліції з метою залякати небайдужих активістів, які підтримують політв’язнів за гратами, та залишити «тризубівців» і «свободівців», які перебувають у Запорізькому сізо, без продуктів і допомоги, яка надходить до них з волі.

«Для зупинення цих протиправних дій ГРАД звернувся до управління внутрішньої безпеки МВС в Києві та міжнародних правозахисних організацій», — повідомив координатор ГРАДу Андрій Денисенко.

Нагадаємо, прес-служба прокуратури в Запорізькій області 4 березня повідомила, що слідство у справі відпилювачів голови погруддю Сталіна завершене. Справу передано до суду. У СІЗО досі перебувають восьмеро обвинувачених. Дев’ятого звільнено на підписку про невиїзд, оскільки він потребує негайного лікування.

-1 thoughts on “Міліція залякує тих хто підтримує політв’язнів-тризубівців

  • 14:47 | 7.03.2011 о 14:47
    Permalink

    Зароаз українцям, як ніколи треба гуртуватися, а тих хто знущається добре запамятовувати – адресу, прізвище, де їхні діти живуть і навчаються… Щоб до смерті тряслися за скоєні злочини й знущання проти українців і щоб знали , що ні одна вихідка влади проти українця не минеться їм…

  • 14:49 | 7.03.2011 о 14:49
    Permalink

    геть усю бандитьську міліцію треба було спочатку вирізати, а вже потім вчиняти помсту покійним фашистам та комуністам!

Коментарі вимкнені.