Міліція затримала людину, яка облила кислотою екс-губернатора Тернопільщини

Невідомого, який 17 лютого облив сірчаною кислотою заступника голови Київської облдержадміністрації Юрія Чижмаря, затримано, – пише Газета по-київськи.

Про це розповів голова Київської ОДА Анатолій Присяжнюк.

“Міліція вже затримала винного, і він, наскільки мені відомо, в усьому зізнався. Але про мотиви я майже нічого не знаю. Можу тільки сказати, що це ніяк не пов’язано з його (Чижмаря) нинішньою роботою”, – сказав Присяжнюк.

Джерела видання в Печерськом РУВС повідомили, що підозрюваний затриманий силами правоохоронців Київської області.

Водночас, жодних подробиць не повідомляється.

Сам же заступник Присяжнюка, як і раніше, перебуває в реанімації столичного Опікового центру на вулиці Краківській.

“Стан стабільний, загроза осліпнути за останні дні значно зменшилася”, – сказав завідувач відділенням інтенсивної терапії Володимир Калашников.

Водночас, за словами губернатора, “опіки дуже серйозні, все обличчя перебинтоване”.

“Запитував, чи не потрібна якась допомога, але Юрій Васильович сказав, що все нормально. Він задоволений лікуванням. Про свій стан говорив, мовляв, коли розбинтують, тоді й буде видно, а поки що рано робити якісь висновки. Ще днів десять пробуде в реанімації”, – зазначив він.

Чижмарю хлюпнули в обличчя кислоту, коли він повертався з “Сільпо”. З 6% опіків обличчя другого-третього ступеня його забрали в Опіковий центр, дуже постраждали очі.

На даний момент слідство схиляється до версії, що інцидент пов’язаний із особистими й побутовими питаннями, а не з професійною діяльністю Чижмаря.

До призначення Чижмарь працював губернатором Тернопільщини.

Коментарі вимкнені.