На “Ретро-паті” дивились фільми про електричні кола і вчились вмикати бобінний магнітоіон

Цьогорічна вечірка “Ретро-паті”, яку проводить “Арт-контора “Жаба” до Дня Закоханих, відбулась в галереї “Штуки”.

Особливістю цьогорічного паті стало те, що у кімнаті, де зараз виставка «Темного мистецтва», крутили ретро-фільми, німе кіно, наукові старі фільми про електичні кола і визначення напруги, радянські кінофільми. Приміщення було оздоблене маленькими червоними сердечками, які висіли поміж картинами.

В іншому залі, де зараз виставка «Вірмени», грав діджей – Микола Цап. Вже звичним для вечірки стало те, що музика 60-80 років звучала з вінілових платівок та бобін, для відвідувачів у ретро-одязі була знижка на вхід, усі охочі могли зробити ретро-фото біля старого приймача і там же, на вечірці, його видрукувати.

– Я приїхав на вечірку з Києва, – каже Дмитро, – мав зустрітись з дівчиною, а вона «відморозилась», тому я вирішив залишитись. Дізнався, що проводиться «Ретро-паті» і прийшов сам. Тут весело, мені сподобалось. В Тернополі завжди відбувається щось цікаве.

Ведучими дійства вже традиційно були Володимир Курило та Зоряна Биндас. В другій половині вечірки вони провели конкурс, за умовами якого потрібно було зробити так, щоб бобінний магнітофон заграв. Із завданням справились дві студентки, які отримали в подарунок набір минулорічних афіш.

Завершилась вечірка близько першої ночі.

Текст: Кароліна Говірка

Фото: Віталій Гаврилишин

-1 thoughts on “На “Ретро-паті” дивились фільми про електричні кола і вчились вмикати бобінний магнітоіон

  • 12:53 | 17.02.2011 о 12:53
    Permalink

    круто було, дуже задоволена.Побільше б таких заходів!

Коментарі вимкнені.