На Тернопільщині крадуть гроші з салонів автівок

До правоохоронців звернувся приватний підприємець із села Млинівці Кременецького району. Чоловік повідомив про те, що з його автівки, яку він залишив на території належного йому агропідприємства, невідома особа викрала п’ять з половиною тисяч гривень. Але це ще не всі збитки, завдані злодієм. Зловмисник, аби заволодіти грошима, розтрощив вікно іномарки.
Оперативникам вдалося встановити підозрюваного. Ним виявився вісімнадцятирічний односельчанин потерпілого. Молодик знав, що підприємець завжди возить з собою чималу суму грошей, тож вирішив обікрасти останнього. Оскільки відчинити дверцята легковика зловмисникові не вдалося, тому в хід пішли важкі предмети.

Силовий метод збагачення застосував ще один зловмисник. Його жертвою став власник іномарки з Тернополя. Чоловік залишив власний транспортний засіб у дворі будинку, а в салоні забув гаманець. Це й спокусило невідомого злодія. Витиснувши вікно, лиходій забрав понад тисячу двісті гривень і зник. Міліціонери розшукують крадія.
Не встановлено допоки особу ще одного зловмисника, котрий обікрав машину-таксі в обласному центрі. Лиходій шляхом підбору ключа проник до «Жигулів» і викрав звідти лічильник. Проводиться перевірка.

Коментарі вимкнені.