На Тернопільщині міліціонери перешкодили злодієві викрасти гірлянди з міської ялинки

У Новоріччя курйозний випадок стався у невеличкому райцентрі Підгайці. Місцевий 41-річний чоловік спокусився на гірлянди міської ялинки. Крадія вчасно помітили міліціонери і не дали йому довершити крадіжку.
Напередодні Нового року, 27 грудня у райцентрі урочисто відкрили новорічну ялинку. З ініціативи міського голови для зеленої красуні придбали не тільки новенькі іграшки, а й шість гірлянд вартістю дев’ятсот гривень. Яскравим вогням раділи жителі Підгайців, а найбільше – місцева дітвора. Оновлену ялинку запримітив місцевий житель, який вирішив уночі викрасти гірлянди.
Хильнувши для хоробрості з друзями чарку-другу горілки, він близько четвертої години ранку подався у центр міста. Від будинку до міської ялинки пройшов три кілометри. Сподівався, що в цей час його ніхто не помітить. Чоловік підійшов до ялинки з тильної сторони, щоб залишитися непоміченим для випадкових перехожих. Але прорахувався – за ялинкою наглядали місцеві правоохоронці. Знімаючи першу гірлянду, чоловік став розхитувати дев’ятиметрову красуню. На це звернули увагу міліціонери, що знаходилися неподалік. Вони забрали крадія у райвідділ міліції. Той у власне оправдання пояснював міліціонерам, що хотів спробувати наскільки міцно закріплені гірлянди на ялинці.
До слова, тернопільські міліціонери у новорічну ніч посилили патрулі в усіх районах області та місті Тернополі. Так, в обласному центрі за правопорядком наглядали працівники підрозділів «Беркут» та «Грифон». На вулиці Тернополя вийшли півсотні працівників міської міліції, виїхали екіпажі восьми патрульних автомобілів. Правоохоронцям допомагали військовослужбовці внутрішніх військ та дружинники. Завдяки цьому резонансних злочинів у свято не зафіксовано. Новоріччя люди відсвяткувати спокійно, повідомляє прес-служба УМВСУ в Тернопільській області.

-1 thoughts on “На Тернопільщині міліціонери перешкодили злодієві викрасти гірлянди з міської ялинки

  • 15:07 | 1.01.2011 о 15:07
    Permalink

    В Новорічну ніч бачили два випадки коли міліціянти в цивільному заставили батярів які розбили бутилки біля головної ялинки міста, зібрати осколки і віднести їх до сміттєвої урни. Респект.

Коментарі вимкнені.