На Тернопільщині проходить тиждень правових знань

З 3 по 7 жовтня в області проходитиме тиждень правових знань. Захід відбувається за ініціативи Міністерства юстиції України, Головного управління юстиції у Тернопільській області та приурочений до Дня юриста (відзначається щороку 8 жовтня).

Головним та територіальними управліннями юстиції області проводитиметься низка заходів правоосвітнього та правовиховного характеру – конференції, лекції, бесіди, семінари, олімпіади, конкурси, вікторини, симпозіуми тощо.

У ході цьогорічного Тижня правових знань фахівці юстиції з метою правової освіти населення приділять увагу розміщенню у друкованих засобах масової інформації, на радіо та телебаченні роз’яснень щодо важливих норм чинного законодавства. Указані виступи будуть спрямовані на отримання громадянами певного стандарту правових знань, навичок, інформацій, консультацій, необхідних для прийняття рішень у питаннях державного і приватного життя, захисту прав і свобод.

Окрім лекцій на правову тематику, під час тижня правових знань проводитимуться “прямі телефонні лінії” з керівництвом Головного та територіальних управління юстиції області, День відкритих дверей юстиції, тематичні виставки правової літератури в закладах культури, надання безоплатної юридичної допомоги в правових громадських приймальнях.

 

Коментарі вимкнені.