На Тернопільщині в останній день зими сталося три пожежі. ФОТО

В м. Почаїв по вул. Гайова, 16, близько 12 години,  виникла пожежа в надвірній будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яне перекриття даху на площі 1 м².Причина пожежі та збитки встановлюються.Пожежа ліквідована черговим караулом Почаївського окремого поста державної пожежної охорони, під час гасіння врятовано дві будівлі та матеріальних цінностей орієнтовно на суму 80 тис. грн.

О 19 годині в с. Мшанець Теребовлянського району виникла пожежа в гаражному приміщенні, внаслідок чого вогнем знищено автомобіль «ВАЗ 2105», пошкоджено електрозварювальний апарат, облаштування гаражного приміщення. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при проведенні електрозварювальних робіт. Збитки, завдані пожежею, наразі встановлюються. Пожежа ліквідована черговим караулом СДПЧ-12 Теребовлянського РВ, під час гасіння врятовано одну будівлю та матеріальних цінностей орієнтовно на суму 25 тис. грн.

А в м. Тернопіль пожежа виникла по вул. Самчука, 3  о 21:20 у господарській будівлі. Вогнем знищено сміття на площі 6 м.кв., пошкоджено каркас та покрівлю будівлі. Пожежа ліквідована черговим караулом ЧСПТ АРЗ СП УМНС, під час гасіння врятовано три будівлі та матеріальних цінностей орієнтовно на суму 150 тис. грн.

Причина пожежі та збитки встановлюються, але  “Погляду”, з неофіційних джерел, стало відомо, що це вже не перший випадок горіння на цьому обійсті. Виявляється подружжя, яке проживає за даною адресою, не може поділити спільне майно, тому, за допогою “червного півня” урівнюють свої статки.

Коментарі вимкнені.