На трасі «Львів–Тернопіль» автобус перегородив дорогу, і ніхто не реагує

На трасі «Львів–Тернопіль» поблизу села Гаї на Львівщині, загрузнувши у болоті, ледь не перевернувся рейсовий автобус з пасажирами, – пише ЗІК.

Про це сьогодні, 18 березня  повідомив мешканець села Гаї Степан Беднарчук.

«Там катастрофічна ситуація з дорогою. Вже скільки мешканці писали, всюди зверталися – ніхто не реагує. Там курсує тільки один рейсовий автобус «Львів–Звенигород–Городиславичі». Сьогодні вранці в одному місці, де дуже сильне болото, автобус просто перехилився на бік. Слава Богу, все нормально, нічого не сталося, але він у тому болоті з 7.00 год ранку спалив щеплення, перегородив дорогу і стоїть», – розповів мешканець.

З його слів, автобус перехилився на дерева, люди його поставили на місце, але виїхати звідти він самотужки не може – так і стоїть у цьому болоті, перегородивши дорогу.

«Посередині дороги величезна яма, яку не можливо об’їхати. Автобус у цьому болоті перехилився набік, ледь не перекинувся. Шість годин пройшло ніхто не реагує. Автобус перегородив дорогу. Дзвонили в обласну раду, районну раду, облавтодор, районний автодор – ніхто не зреагував», – наголосив мешканець Гаїв.

Начальник прес-служби управління ДАІ у Львівській області Світлана Добровольська так прокоментувала цю ситуацію: «Я сумніваюся, що хтось до нас дзвонив, бо вже давно було б надано допомогу. Треба звернутися на телефон довіри управління ДАІ: 234-09-32. За 5 хв. інспектори виїдуть і відреагують. Взагалі на такі ситуації має реагувати Головавтотрансінспекція. Це не сталося ДТП, надзвичайний випадок. Те, що автобус застряг, мають йому надати допомогу його безпосередні керівники – транспортники».

Коментарі вимкнені.