На зустріч з Ніною Фіалко прийшли студенти та пенсіонери

Книги “Дві обручки” та “Кохання з першого погляду” презентувала у Тернополі письменниця Ніна Фіалко.

Презентація пройшла у “Домі книги” у четвер, 14 квітня. Учасниками її стали переважно студенти та пенсіонери, – пише “20 хвилин“.

Ніна Фіалко пише жіночі романи. У тому числі описує історії людей та події часів Другої світової війни та повоєнних років.

– Деякі історії беру з життя, – розповідає письменниця. – Читаю спогади людей, які жили у ті часи. Також слухаю розповіді тих, хто залишився живий і пройшов через заслання та інші незгоди. Однак персонажів і сюжет придумую сама.

Жінка каже, що написанню романів допомагає її чоловік. Співучасником написання творів він стає, допомагаючи по господарству.

– Коли я пишу, забуваю про все на світі, – розповідає жінка. – Чоловікові самому доводиться дивитися за господаркою, готувати їсти.

 

А от опису еротичних сцен та речей, за які може бути соромно, авторка, за її словами, уникає у своїх творах. Однак запевняє, що текст при цьому залишається цікавим.

 

– Коли вперше подала свій рукопис видавцю, думала, що там немає жодних помилок і все досконало, – розповідає жінка. – Недарма колись мені завжди доручали писати протоколи партійних засідань. Але потім зрозуміла, що все далеко не досконало. У мене – середня спеціальна освіта, тому можу часом і русизм допустити, і якусь помилку. Однак в кінцевому результаті тексти виходять цікавими

 

Коментарі вимкнені.