Найдешевші соціальні автобуси – у Тернополі!

З 1 червня у Тернополі діє нова транспортна мережа та умови перевезення пасажирів. Тернопільські перевізники у «соціальних» автобусах та усіх тролейбусах возитимуть пільгові категорії громадян без обмеження у їх кількості.

Вартість проїзду у «соціальних» автобусах для інших категорій є найнижчою в Україні та становить 1 грн. 25 коп. У режимі маршрутного таксі перевізники зобов’язані перевозити не менше 6 пільговиків всіх категорій безкоштовно. Соціальних автобусів у Тернополі є 21 та вони покривають усі напрямки перевезень. У попередні роки по місту курсувало лише 5 «соціальних» «маршруток».

Розклад руху «соціальних» автобусів розміщений на усіх зупинках громадського транспорту Тернополя. Окрім того, їхній графік буде розміщений у всіх маршрутках Тернополя та у газеті «Тернопіль вечірній», яку за кошти міської ради буде розіслано у всі поштові скриньки тернополян.

Щодо дотримання водіями визначеного графіку руху на всі види автобусів, він буде удосконалений після введення в дію системи GPS-навігацій. Такі плани керівництво міста поставило перед собою на найближчі два роки.

Крім того уже з 1 червня їздити у громадському транспорті тернополянам стане комфортніше. Перевізники здійснюватимуть вологе прибирання автобусів перед початком виїзду на маршрут та перед другою зміною. Також, перевізники забезпечать водіїв уніформою.

Нагадаємо, що раніше “Погляд” вже публікував графік руху соціальних автобусів у Тернополі.

rada.te.ua

Коментарі вимкнені.