Наша землячка Олена Підгрушна, в складі української збірної, стала чемпіоном Європи

Українська збірна з біатлону отримала перемогу в жіночій естафеті на чемпіонаті Європи, що проходить в італійському місті Ріднау.

Після того, як до української збірної приєдналися сестри Семеренко, наша естафетна команда по праву претендувала на нагороди і була серед фаворитів.

За доброю традицією першою стартувала тернополянка Олена Підгрушна, яка до речі, вже має «срібло» цьогорічного чемпіонату Європи завдяки бездоганній стрільбі.

Цього разу, щоб закрити всі мішені нашій спортсменці знадобився один додатковий патрон. Не дивлячись на це, Олена передала естафету своїй подрузі по команді Віті Семеренко, першою. На другому етапі теж не обійшлося без додаткового патрону, але швидкість, яка притаманна Віті, не завадила Юлії Джимі стартувати лідером.

Помилок на стрільбищі й тут не вдалося оминути, але українська збірна залишалася на першій сходинці турнірної таблиці. Останній, четвертий етап, який бігла Валентина Семеренко, на щастя для всіх уболівальників, нічого не змінив. І дівчата стають чемпіонками Європи. Срібні медалі здобувають італійки, бронзові — німкені.

Коментарі вимкнені.