Наталія Королевська замінитись Юлію Тимошенко?

Народний депутат з фракції БЮТ Наталія Королевська – проект влади, за яким вона має намір замінити лідера “Батьківщини”  Юлію Тимошенко. Про це ЛІГАБізнесІнформ заявив народний депутат з фракції НУНС Кирило Куликов.

Так, К. Куликов, говорячи про можливі наслідки арешту Ю. Тимошенко, сказав, що вони можуть бути “дуже сумними і несподіваними”. ” Це передбачати не можна, тому що це вже промисел Божий, і наслідки для країни будуть дуже поганими, тому що пояснити Європейському Союзу тонкощі, які придумує наша Феміда, неможливо. Можна сказати лише, що в України арештований лідер опозиції – харизматичний і впливовий у всьому світі політик”, – підкреслив нардеп.

За його словами, кримінальна справа проти Ю. Тимошенко ” колосальний піар і підйом” для лідера БЮТ.  “Як не намагається  влада виростити “Свободу” і Наташу Королівську, арештом Тимошенко вона всі свої проекти перекреслить, роблячи з Юлії Володимирівни страждальника і всенародного героя”, – сказав К. Куліклов.

При цьому він підкреслив, що вважає Н. Королівську “проектом влади, який створюють на заміну Ю. Тимошенко”. “Це, в принципі, провина самої Тимошенко, яка її виростила. На місці бідного Данилишина, який сьогодні у Чехії перебуває, повинна була б знаходиться Королівська, тому що саме вона сиділа на всіх держзакупівлях, вела цю справу, а Данилишин лише виконувач”, – зазначив нардеп.

“Але владі  за будь-яких умов не вийде замінити Тимошенко – Королевською, тому що це непорівнянні величини”, – сказав К. Куликов.

-1 thoughts on “Наталія Королевська замінитись Юлію Тимошенко?

  • 13:46 | 25.05.2011 о 13:46
    Permalink

    Все можливо. Під радою вже збирала людей. Та й мажє не абияку харизму

Коментарі вимкнені.