Незабаром Тернопіль завдяки інвесторам збагатиться на сміттєсортувальний завод

Колишній мер Тернополя Роман Заставний повідомив «Погляду», що невдовзі наше місто таки збагатиться на сміттєсортувальний завод. «Ось тільки завод цей буде збудований не завдяки, а всупереч… На жаль, всупереч…» – резюмував він нещодавно. Ми вирішили дізнатися, що мав на увазі Роман Йосипович та коли тернополяни можуть очікувати на запуск сміттєсортувальної лінії.

–          Завод, подібний до того, який нещодавно запустили у Чернівцях,  буде запущено не в самому Тернополі, а неподалік. Здійснили цей задум інвестори, яким небайдужа доля нашої області та міста зокрема, і зрештою ті, хто зрозумів, що подібний завод – досить прибуткова справа. Тернополяни також долучилися до цієї справи тим, що вже декілька років сортують сміття у відповідні контейнери, за що я хочу їм подякувати сьогодні. Подякувати за те, що вони відгукнулися на таку ініціативу.

–          Всім відомо, що Тернопіль – місто екологічно чистіше, ніж багато інших, те ж можна сказати про весь західний регіон у порівнянні із східним. Потрібно зберегти такий стан речей, адже це закладено природно, нерозумно нищити те, що ми маємо. Це – наша перевага, яку потрібно зберегти і використати з користю для людей, – повідомив Роман Заставний.

-1 thoughts on “Незабаром Тернопіль завдяки інвесторам збагатиться на сміттєсортувальний завод

  • 11:30 | 3.11.2011 о 11:30
    Permalink

    Заставний – людина слова. він сказав, що вирішить проблему зі сміттям і таки вирішить. а Надал вже цілий рік нічого неможде. і до речі, не тільки зі сміттям

Коментарі вимкнені.