Нова тротуарна бруківка в центрі Тернополя посипалась через рік

На центральному майдані Тернополя за рік після капітальної реконструкції потріскала та посипалась тротуарна плитка. Коли її встановлювали, то обіцяли гарантію на 10 років.

“Те, що ця плитка – лайно, було видно ще тоді, коли її викладали. У руках сипалась. Тепер вона взагалі ніяка. Я писав запит у Держстандарт, то мені відповіли, що плитка відповідає нормам. Згідно з документами, все нормально. Навіть притягнути до відповідальності нема кого. Так, напевно, й буде стояти це капарство, бо на нові роботи в бюджеті немає грошей”, — розповів Gazeta.ua депутат тернопільської облради 31-річний Володимир Бобко.

На реконструкцію Театрального майдану та бульвару Шевченка в центрі Тернополя мерія тогоріч виділила 1,9 мільйонів гривень. Роботи виконувала місцева фірма „Тернопільбуд”. Її керівник  Василь Лило балотувався на посаду мера. Давав гарантію на всі роботи – 10 років. Однак уже цього року частину плитки поміняли.

„Посипалось два квадратних метри з десяти тисяч – дуже малий процент. Можливо якийсь брак попався. Зараз вона не тріскає – цілком нормально себе поводить”, — запевняє Василь Лило.

Однак і зараз плитка повитріскувана в багатьох місцях.

У міській раді кажуть, що вимагатимуть, аби „Тернопільбуд” і надалі замінював потріскану плитку на майдані. Однак, згідно договору, підприємство зобов’язане робити це тільки два роки, а не 10, як заявляли перед виборами

Андрій ЯНОВИЧ

 

-1 thoughts on “Нова тротуарна бруківка в центрі Тернополя посипалась через рік

  • 15:10 | 8.10.2011 о 15:10
    Permalink

    то не плитка лайно, то Заставний лайно. І це ще було видно коли його обирали. А тепер смердить в міській раді.

  • 22:05 | 9.10.2011 о 22:05
    Permalink

    а Заставний що до плитки має, то шо він її робив? кажуть Лило буде міняти, то хай міняє, а нашо людей ображати?

Коментарі вимкнені.