Особливості зйомок проекту “4 весілля” у Тернополі (фото)

Весілля – важливий день для кожної молодої пари, яка зважилася на такий серйозний крок. Всі молодята, а також їхні рідні, докладають зусиль для того, аби весільне торжество стало незабутнім днем у житті молодої пари. Однак не всі зважуються епатувати гостей, виділятися з-поміж інших пар. Чого не можна сказати про сміливців, які взяли участь у весільному проекті від телеканалу «1+1», що має красномовну назву «Чотири весілля». Суть проекту проста: чотири пари, які вирішили побратись, беруть участь у зйомках програми. Одна з них за підсумками голосування трьох інших учасниць (чарівних наречених), перемагає і  отримує в подарунок романтичну подорож.

Коли тернополяни Наталя та Валентин вирішили  взяти участь у шоу, то навіть не думали, що на їхню анкету звернуть увагу організатори проекту.  Однак за  два тижні до їхнього весільного свята, з телеканалу зателефонували і повідомили, що їдуть до нашого міста.

Як розповіла в ексклюзивному інтерв’ю для нашого видання продюсер проекту Вікторія Лезіна-Масляна, наше місто знімальній групі сподобалося:

–          Отличный город, прекрасная архитектура, невероятно вкусный кофе и сладости.

У нас всегда складываются прекрасные отношения с нашими участниками. Возможно, некоторые из ребят могут расстраиваться, что не выиграли, но изначально известно, что приз – один и за него будут соревноваться четверо. Ребята из Тернополя большие молодцы – устроили красивую свадьбу с очень трогательным венчанием.

Тернополяни вже мали змогу бачити декілька серій шоу та зробити свої висновки про учасників. Та режисер шоу пані Вікторія не може виділити якусь пару, яка припала їй до душі найбільше:

–          Для нас все учасники равны, – пояснила вона нам.

Про шоу,  так би мовити, «зсередини» для «Погляду» люб’язно погодилась розповісти наша наречена – Наталя Стадник.

–              Ми не гналися за перемогою і не надто засмутилися, коли з’ясувалося, що подорож виграли не ми, а інша пара, – розповідає Наталя, – Дівчата, з якими довелось «змагатись» виявились дуже приємними, можна сказати, що ми потоваришували.  Окрім мене у проекті взяли участь Катя із Рівного, Айше із Сімферополя та Ірина з Києва.  Особливо мені сподобалося весілля Ірини. Воно було дуже насиченим, шоу-програма була продуманою і цікавою. На цьому весіллі наречена читала реп для свого коханого, він, як подарунок для неї, зняв відеокліп.  На весіллі були ведучі, а не звичний нам весільний тамада, з розваг запам’ятався фокусник. Весь вечір музику ставив ді-джей, а не весільні музики.

Весілля у Сімферополі  також виявилося досить цікавим, адже татарські традиції відрізняються від наших. А Айше, як з’ясувалося, татарка, і, як вона пояснила нам , це всього лиш стереотип, що татари – темноволосі і смагляві.  Напередодні весілля Айше порадила нам підготувати сукні, які б мали довжину за коліно, адже мусульманські традиції нетерпимі до вульгарності. Ми всі  довго вишуковували сукні, які б нам підійшли і за фасоном, і за довжиною. Однак на самому торжестві були дівчата вбрані так відверто, що було навіть неприємно.  Що цікаво, весілля у Айше  тривало два дні: один день в батьків нареченої, інший – в нареченого. Щодо обряду вінчання у мечеті, то я очікувала на щось більше.  Якось він відбувався неемоційно, неромантично.  Хоча  сподобався цікавий обряд, коли імам (священик в мечеті) запропонував нареченій просити у нареченого, що завгодно. Забаганку жених зобов’язувався виконати протягом року чи двох.  На здивування гостей, наречена попросила у коханого норкову шубу, на що він посміхнувся і пояснив, що це не буде проблемою,  адже його батьки торгують шубами.

Весілля Каті з Рівного можна сміливо назвати «пошлим», адже таким і був її задум.  Шоу-програма базувалася на виступі дівчат в бікіні та мужчини в шортах. Правду кажучи, цей виступ викликав огиду. В першу чергу тому, що мужчина не відповідає жодним стандартам естетики. Назагал весілля було непоганим,  незвичним був обряд, коли зять мив ноги тещі шампанським. Все інше – дуже схоже на ті традиції, які побутують у нас.

А власне весілля промайнуло дуже швидко, просто надзвичайно.  І, мабуть очевидно, що сподобалося мені найбільше.  Зараз намагаюсь відновити все в пам’яті за допомогою фотографій та відео. Порівнюючи із трьома іншими весіллями, я переконана, що наше було найкращим за тими критеріями, які були визначальними для голосування у шоу.  Смачна кухня ресторану, веселі конкурси,  – я ще ніколи стільки не сміялась, як під час них.

Трішки зіпсувала наші наміри погода – в цей день було надзвичайно холодно. Це мабуть, єдине, що я хотіла б змінити, якби все можна було переграти по-новому. На виїздній церемонії реєстрації шлюбу, яку ми запланували здійснити на острівцю кохання, було відчуття, що ми потрапили на «Титанік».  Літали квіти, падали фужери з шампанським, гості перетоптували з ноги на ногу, намагаючись зігрітися… Довелося відмінити запуск небесних ліхтариків, які ми придбали заздалегідь, адже вітер був просто шалений.

Складним випробуванням була також постійна присутність камер від «1+1», адже і їм  потрібно було приділити увагу. Команда, яка нас знімала, сподобалася нам надзвичайно, дуже приємні люди. Однак, якщо зважати, що зйомки почались ще в середу перед весіллям, а на ці дні якраз і випало найбільше перед весільне навантаження, я просто втомилася.

В програмах проекту, які вже вийшли в ефір, як зізнається Наталя,  було досить багато негативу з боку самих учасниць. Тому із завмиранням серця Валентин і Наталя чекають на «свою» програму. Результат голосування їм вже відомий, однак, яке місце здобули саме вони – ще не знають.

–              Не знаю, чи правильно ми зробили, що взяли участь у шоу. Однак я рада, адже пощастило побувати у стількох містах за такий короткий проміжок часу. Хочеться сподіватися, що програма, в якій брали участь ми, буде виділятися тільки позитивними і доброзичливими коментарями, – висловила своє сподівання Наталя.

Ми не будемо відкривати усі секрети шоу, якими поділилася з нами тернопільська наречена. Натомість запитали у режисера зйомок, чи дійсно більшість наречених і є такими заздрісними і жадібними, як ми бачимо у шоу, чи це результат вдалого монтажу? Чому обрана саме така специфіка шоу, коли дівчата критикують одна одну, а не хвалать?

–          На самом деле монтажом невозможно изменить того, что говорит и делает тот или иной человек. И невозможно человека, который хочет кого-то похвалить, убедить кого-то ругать.

Так не бывает, когда ты говоришь одно, а тебе потом под шевеление губ вкладывают другое и все это понимают. Более того, очень часто нам приходится искать более мягкие комментарии, т.к. некоторые девушки слишком экспрессивны в выражениях. В программу входит все самое интересное, даже не на усмотрение съемочной группы, а самое интересное это то, что вызвало самые активные обсуждения участниц. Ведь это программа о них. Это самое искреннее шоу, потому что здесь без прикрас показано все, как на самом деле и происходит – кто-то радуется, кто-то завидует, кто-то умеет создать праздник для себя и других лучше, а кому-то еще нужно поучиться.

Тож дивіться на змагання нашої пари та молодят із Рівного, Сімферополя та Києва у четвер на телеканалі «1+1» о 21.15 год. І не забувайте, що кастинги на участь у проекті ще тривають. Щоб взяти участь у кастингу достатньо надіслати заявку на скриньку svadba@1plus1.tv.

 

Оля Терещук

 

-1 thoughts on “Особливості зйомок проекту “4 весілля” у Тернополі (фото)

  • 14:50 | 26.09.2011 о 14:50
    Permalink

    Найкрасивіша пара – наша) Якби голосували глядачі, Наталя і валентин перемогли б однозначно))

Коментарі вимкнені.