Терніпільська влада має благородну мету

Меморандум про співпрацю підписали міська рада, в особі заступника міського голови Леоніда Бицюри та Міжнародний фонд «Єдиноборства проти наркоманії та дитячої злочинності». Працюватимуть сторони, насамперед, в Західному регіоні України. Основна мета діяльності – комплексне розв’язання проблем профілактики дитячої наркоманії і злочинності, пропаганда здорового способу життя та залучення молоді до спорту.

Для досягнення цієї благородної мети, за словами заступника міського голови Леоніда Бицюри, планують реалізувати чимало цікавих заходів. Зокрема, меморандумом передбачено відкриття в містах західного регіону реабілітаційних центрів, профілактичних та спортивно-дозвільних центрів по місцю проживання підлітків, проведення фестивалів бойових мистецтв та інших фізкультурно-спортивних заходів.

«Наше завдання – виховати здорових, освічених громадян, які здатні будувати сильну державу. Меморандум передбачає проведення заходів спортивного спрямування, активну соціальну роботу та спорудження нових спортивних об’єктів у Тернополі», – зазначив Леонід Бицюра. – Дії влади і громади, громадських об’єднань мають бути скоординованими в просуванні прав дітей, захисту їх від наркоманії та злочинності».

Для забезпечення пропаганди здорового способу життя серед дітей планується також випуск спеціальних телепередач, тематичної літератури та поширення зовнішньої реклами на тему «Я спортивний». У перспективі також – проведення всеукраїнського молодіжного спортивно-оздоровчого фестивалю «Спорт проти наркотиків» для учнів шкіл-інтернатів та дітей-інвалідів.

 

Коментарі вимкнені.