Освітяни ходили помолитись

10 вересня 2011 року відбулася друга професійна проща освітян області до села Зарваниці. Тисячі педагогів-паломників у Марійському духовному центрі брали участь у Божественній Літургії, яку очолив синкел у справах мирян Тернопільсько-Зборівської єпархії о.Андрій Романків.

Звертаючись до паломників від імені владики Василія Семенюка, єпарха Тернопільсько-Зборівського, о. Андрій зазначив: «Божественний Учитель Ісус Христос своєю Євангельською наукою та прикладом життя відкриває нам Бога, як Отця та люблячого батька, що завжди прагне допомогти та підтримати людину у її добрих справах»

Дякуючи присутнім і в їх особі усім учителям краю за щоденну надзвичайно відповідальну працю у навчальних закладах, він вручив ікони Зарваницької Матері Божої першому заступнику начальника управління освіти і науки облдержадміністраціїВолодимиру Долинному та начальнику управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ользі Похиляк, побажавши при цьому «перебувати з Богом та відчувати Його присутність у своєму житті та діяльності».

Відтак відбулося освячення води, Хресна дорога, яку очолив о.Андрій Шалай, та поклоніння чудотворній іконі у парафіяльному храмі Зарваниці.

 

Коментарі вимкнені.