Пара перемогла у вікторині до Дня Валентина на „УХ-радіо” завдяки щоденному спілкуванню

14 лютого на День захоханих  на Ух-радіо були підбиті підсумки вікторини до Дня Валентина. Щодня на хвилі УХ-радіо„ проходила радіо-гра «Поціль у яблучко». Усі охочі пари, попередньо реєструвались, а потім приходили на відверту розмову у студію „УХ-радіо”. Ведучі задавали закоханим одні і ті ж питання. Ті пари, чиї відповіді співпадали, ставали претендентами на перемогу. У день закоханих у прямому ефірі з невеличкого лото тону витягнули імена переможців. Ними стали Пришляк Ігор та його кохана Галина Рудик.

Пан пришляк, ніби передчуваючи свою перемогу, вирішив навіть зранку завітати на Ух-радіо. Хлопець пожартував, що прийшов, бо знає, що переможе. Але жарт справдився, він отримав поїздку вечірнім містом на лімузині від весільної агенції „Масея”  та романтичну вечерю в ресторані «Арт-Авеню».

–         Наші відповіді співпали, бо ми, незважаючи на те, що зустрічаємось 2,5 місяці, добре знаємо одне одного, – каже Галина Рудик, – ми кожного дня зустрічаємось, говоримо про найрізноманітніше.

Дівчина каже, що не чекала на День Валентина такого свята. Галина переконана, що поїздка вечірнім містом запам’ятається на все життя. А романтична атмосфера в ресторані створила відповідний настрій.

–         Коли ми їхали у лімузині, то обіймались, говорили, милувались, – каже Ігор Пришляк. – Мені здавалось, що я у казці. Перехожі оглядались на нас. Здавалось, що для нашого лімузина немає ні ям, ні машин, ні світлофорів. Було дуже приємно.

Вечеря у ресторані також запам’яталась хлопцю. Зазвичай він відпочиває на природі, біля вогнища. Вечеря в ресторані його вразила витонченістю та екзотичністю. Сподобалось вино та музика. Хлопець дуже радий, що взяв участь у вікторині Ух-радіо, адже День Валентина для нього і його половинки був схожий на казку.

Кароліна Говірка

Коментарі вимкнені.