Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет: «За рівнем просвітництва Галичина займає перші місця»

5 грудня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся із Святійшим Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом.

Також під час зустрічі були обговорені питання шкідливого впливу алкоголізму на розвиток дитини та на дорослих.. Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет підтримав ініціативу міста Львова щодо обмеження доступу дітей до алкоголю, повідомиляє прес-служба Львівської міської ради.

3-5 грудня Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відвідав Львівсько-Сокальську єпархію з нагоди свята Введення в храм Пресвятої Богородиці. Патріарх Філарет прибув до Львова на запрошення Високопреосвященного митрополита Львівського і Сокальского Димитрія.

У неділю патріарх очолив Божественну літургію у Свято-Покровському кафедральному соборі м. Львова. Після завершення Літургії патріарх нагородив орденом Святого рівноапостольного князя Володимира Великого ІІ ступеня Високопреосвященного митрополита Львівського і Сокальского Димитрія. На Божественній Літургії були присутні міський голова Львова Андрій Садовий, депутати облради та голова Львівської обласної ради Олег Панькевич.

Коментарі вимкнені.